Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/5/2017 η Συνέλευση του Συλλόγου του Καταφυγιού (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε στην Κυριακή 14/5/2017 η  έκτακτη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Οικιστών Καταφυγιού της Παλαιάς Φώκαιας. Παραβρέθηκε για πρώτη φορά ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης και απάντησε σε ερωτήματα των Οικιστών. Επίσης παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Νάσος Παπουτσής και ο πρ. Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μπουκοβάλας.

Τα μέλη του Συλλόγου οικιστές, που πήραν το λόγο, έθεσαν προβλήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί το νέο Δ.Σ. και ζήτησαν απαντήσεις σε ερωτήματα που είχαν σχέση με την δραστηριότητα του Δήμου, όπως η καθαριότητα, η δημοτική συγκοινωνία, το σχέδιο πόλης Β΄κατοικίας, τα αδέσποτα ζώα κ.α στα οποία απάντησε ο Δήμαρχος κ. Σωφρόνης
Η συνέλευση απάλλαξε με ομόφωνη απόφαση από κάθε ευθύνη διαχείρισης των οικονομικών, την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα. Καμπισιούλη Ελευθερία.
Εξέλεξε στην Εφορευτική Επιτροπή των Αρχαιρεσιών η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Μακρίδη Δημήτρη, Νικουλουδάκη Χρυσούλα και Πασχαλίδη Ιωάννη.
Αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιηθούν οι Αρχαιρεσίες, στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Βρυούλων και Ανθέων (παιδική χαρά), το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΙΟΥ 2017 και από ώρα 10:00 – 14:00 και από 17:00 έως 20:00.

Πρόεδρος της Συνέλευσης εξελέγη ο κ. Απόστολος Μενεγάκης


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.