Θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός της Παραλίας Αναβύσσου

Θα λειτουργήσει ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός, της Παραλίας Αναβύσσου από τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού κ. Σάββας Γκέραλης, μετά από ερώτηση που έθεσε ο Αττικός Παρατηρητής και κατόπιν σχετικών ερωτημάτων γονέων.  Ο κ. Γκέραλης μας ανέφερε ότι είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να λειτουργήσει τον σταθμό από τον προσεχή Σεπτέμβριο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση το έργο θα απενταχθεί από την χρηματοδότηση και θα πρέπει ο Δήμος να επιστρέψει τα κονδύλια που διατέθηκαν μέσω της Περιφέρειας Αττικής.

Στο νέο βρεφονηπιακό σταθμό της Παραλίας θα λειτουργήσει ένα τμήμα 25 περίπου παιδιών για να αποσυμφορήσει τον σταθμό της Αναβύσσου. Ο λόγος της μη πλήρους λειτουργίας του (δύο τμήματα) οφείλετε στην έλλειψη προσωπικού και στην αδυναμία του Δήμου να προσλάβει επιπλέον προσωπικό. Το τμήμα που θα λειτουργήσει θα απασχολήσει ένα άτομο που μέχρι τώρα απασχολείτο στον σταθμό της Αναβύσσου.  Ο κ. Γκέραλης μας ενημέρωσε ό,τι όπως και πέρσι θα γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γονέων.  Οι αιτήσεις εγγραφής θα γίνουν στον βρεφονηπιακό σταθμό της Αναβύσσου και τον Αύγουστο θα κατανεμηθούν τα νήπια στους σταθμούς ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους.

Για λίγες εβδομάδες και προσωρινά ο σταθμός φιλοξενεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Αναβύσσου, όπως φιλοξένησε και το Κοινωνικό Παντοπωλείο.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.