Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων – ΡΕΣΤΕΙΑ 2015, στον Δήμο Σαρωνικού

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Δήμο Σαρωνικού διοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων «ΡΕΣΤΕΙΑ 2015», με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Παλαιάς Φώκαιας «Ο ΠΥΘΕΑΣ», Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Παλαιάς Φώκαιας & Αναβύσσου και του Ναυτικού Ομίλου Λαγονησίου. Από την Τετάρτη 17 Ιουνίου έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 οι μικροί ιστιοπλόοι θα διαγωνιστούν στο αγαπημένο τους άθλημα την ιστιοπλοΐα, και συγκεκριμένα στην κατηγορία optimist, το οποίο θα λάβει χώρα στον κόλπο της Παλαιάς Φώκαιας και στην Ανάβυσσο.

PROGRAMMA KYPELLOUΠρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση optimist στην οποία θα συμμετέχουν περισσότεροι από 300 ιστιοπλόοι, μέλη των ναυτικών ομίλων από όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα φιλοξενηθούν στον Δήμο Σαρωνικού για τέσσερεις ημέρες προσφέροντας μοναδικό θέαμα, τόσο στους φίλους του αθλήματος αλλά και στους θεατές και τους επισκέπτες.

Τα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού και το ειδυλλιακό τοπίο της περιοχής θα αποτελέσουν το μοναδικό υδάτινο σκηνικό των αγώνων για τη μεγάλη γιορτή της ιστιοπλοΐας. Η διοργάνωση συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος θεατών καθώς πρόκειται για μια από τις ομορφότερες εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.

Από την Τετάρτη 17 Ιουνίου έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους μικρούς ιστιοπλόους αλλά και να μάθουμε το άθλημα της ιστιοπλοΐας. Τη διοργάνωση θα πλαισιώσει συναυλία με την Ορχήστρα Νέων Παλαιάς Φώκαιας, σε ρυθμούς jazz, rock & blues αλλά και θα προβληθεί η ταινία «Τα παιδιά του Ανέμου», σε σκηνοθεσία Παύλου Τριποδάκι, το Σάββατο 20 Ιουνίου στο ανοιχτό Θέατρο του λιμένα Παλαιάς Φώκαιας.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.