Έκλεισαν με περίφραξη το πάρκινγκ της παραλίας Αναβύσσου. Την κατέβασαν λουόμενοι

DSCF0741Με άδεια του Δήμου και θετική γνωμοδότηση της Κοινότητας Αναβύσσου, επιχειρηματίας κατέλαβε το πάρκινγκ της παραλίας Αναβύσσου, για να εγκαταστήσει θεατρική επιχείρηση (Magnifico Acquatico), που θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος Αυγούστου. Οι λουόμενοι οι οποίοι ήθελαν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους πλησίον του 2ου πέτρινου κτίσματος της παραλίας, διαμαρτυρήθηκαν στον Αντιδήμαρχο  κ. Σάββα Γκέραλη, ο οποίος φαίνεται ότι δεν γνώριζε τίποτα για την παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο. 

DSCF0745DSCF0744DSCF0742Η Πρόεδρος της Κοινότητας κα. Κετέογλου σε ερώτηση σχετικά με το θέμα, είπε ότι δεν γνώριζε ότι θα καταληφθεί όλος ο χώρος και ότι  η άδεια αφορούσε τμήμα του πάρκινγκ.

Οι διαμαρτυρίες των λουομένων, κατέληξαν να κατεβάσουν οι ίδιοι την αυτοσχέδια περίφραξη που είχε εγκατασταθεί και να βάλουν τα οχήματά τους στον χώρο που έχει ορισθεί γι΄ αυτό το σκοπό, μια και επί της περιφερειακής οδού της παραλίας απαγορεύεται το παρκάρισμα, αν και καθημερινά γεμίζει με παρκαρισμένα οχήματα, μια και κανείς δεν σέβεται την σήμανση. 

Φωτογραφίες Κώστας Μωϊσίδης


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Έκλεισαν με περίφραξη το πάρκινγκ της παραλίας Αναβύσσου. Την κατέβασαν λουόμενοι”

  1. Ο/Η Νεμεσις λέει:

    Δηλαδη εδωσαν άδεια αλλά ουτε ο αντιδημαρχος ουτε η προεδρος της κοινότητας ηξεραν τιποτα και ουτε καποιος από την δημαρχεια που την έδωσε ενδιαφερθηκε να ελέγξει εαν το τσιρκο θα ειναι νομιμο.. ε τσιρκο με τσιρκο αλληλοπροστατευονται. Αλλωστε ο δήμαρχος ειναι απασχολημενος να γεμιζει την παραλια με μπιτς μπαρ για να κονομαει το σουπερ μσρκετ του.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.