Πυρκαγιά κατάστρεψε μπιτσόμπαρο στη παραλία Αναβύσσου

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 22/3/2015 καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά το μπιτσόμπαρο που βρίσκεται στο κέντρο της μεγάλης παραλίας της Αναβύσσου. Τα αίτια την πυρκαγιάς δεν έγιναν γνωστά, αλλά περαστικοί που έβλεπαν το κουφάρι της “αυτοκινούμενης” καντίνας υπέθεταν ότι θα έμεινε αναμμένο τις μεταμεσονύκτιες ώρες κάποιο τσιγάρο σε σταχτοδοχείο!!! 

2015-03-22 12.242015-03-22 12.24Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που προέρχονται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:30 περίπου και έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από το Λαύριο και το Μαρκόπουλο, αλλά όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, όταν έφτασαν οι ξύλινες κατασκευές είχαν πλέον καταστραφεί ολοσχερώς. 

Η πυρκαγιά σκόρπισε τον πανικό στους διαχειριστές των γειτονικών μπιτσόμπαρων οι οποίοι ετοιμάζονται να βάλουν ολονύκτια περιφρούρηση στις εγκαταστάσεις τους, για να μην τύχει και ξεχαστεί κάποιο αναμμένο “μαγκάλι” ή κάποιο “καμινέτο” και αντιμετωπίσουν τα ίδια προβλήματα. 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.