Απάντηση Δημάρχου Δημήτρη Λουκά στην από 8/7/2017 ανακοίνωση του κ. Λεβαντή

«Λαγός τη φτέρη έτριβε, κακό του κεφαλιού του»

Σήμερα 8/7/2017 γίναμε για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Πρωταγωνιστές ξανά οι κύριοι Λεβαντής και Ιατρού, οι οποίοι αποφάσισαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά, να απέχουν από τα καθήκοντά τους με αποτέλεσμα την εκ νέου αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου. Από κοντά και κάποιοι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που είτε έχουν παραπλανηθεί είτε έχουν δυσαρεστηθεί, γιατί δεν ικανοποιήθηκαν οι προσωπικές τους επιδιώξεις.

Η νέα αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου σημαίνει όμως και ταυτόχρονη αναβολή επίλυσης καίριων ζητημάτων του Δήμου που αφορούν άμεσα τους κατοίκους.

Ο ενορχηστρωτής της παράστασης κύριος Λεβαντής, αντί να ανταποκριθεί στο θεσμικό του ρόλο, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση στην οποία μας καταλογίζει διάφορα αποκυήματα της φαντασίας του, αποδεικνύοντας ότι εκτός από ανίκανος επικεφαλής της αντιπολίτευσης, είναι και πολύ κακός ηθοποιός.

Στην προσπάθειά του να επιβιώσει πολιτικά, δεν δίστασε να μας καταλογίσει θέματα από το 2000.Ξεχνά όμως, ότι από τότε έχει μεσολαβήσει η δική του καταστροφική και ανύπαρκτη διοίκηση του Δήμου και ότι εμείς αναλάβαμε το Σεπτέμβρη του 2014.

Μας εγκαλεί, γιατί δεν έχουμε απαντήσει για την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας ξεχνώντας, ότι είχαμε από μόνοι μας εντοπίσει και παραπέμψει  το θέμα της οικονομικής εκκρεμότητας του Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός στον Εισαγγελέα. Συγγνώμη κύριε Λεβαντή που περιμένουμε την απόφαση των αρμόδιων οργάνων και δεν το παίζουμε εισαγγελείς όπως εσείς.

Μας εγκαλεί για την καθυστέρηση έργων που ο ίδιος προσπαθεί να παγώσει με την τακτική του και που ο ίδιος παραδέχεται, ότι έχουν ξεκινήσει έστω και τώρα, να υλοποιούνται αφού παρήλθε χρονικά η ωρίμανση των μελετών.

Μας εγκαλεί γιατί για πρώτη φορά γίνεται ελεγχόμενη και οργανωμένη διανομή τροφίμων, ενώ ο ίδιος ως Δήμαρχος δεν ήξερε καν τι σημαίνει κοινωνικό παντοπωλείο. Ξεχνάει μάλλον, ότι επί δικής μου τωρινής Δημαρχίας ξεκίνησε η κοινωνική πολιτική.

Μας εγκαλεί, γιατί χαρακτηρίσαμε την σωματική βία που χρησιμοποίησε τακτική νύχτας. Συγγνώμη που δεν την χαρακτηρίσαμε πολιτισμένο διάλογο.

Μας εγκαλεί, γιατί αναφέραμε, ότι εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα ενώ ο  ίδιος είπε, ότι δημιουργούμε πρόβλημα σε συγκεκριμένο επιχειρηματία . Συγγνώμη κύριε Λεβαντή που δεν τον αφήνουμε να έχει μονοπώλιο.

Μας εγκαλεί, γιατί δεν έχουμε φέρει ακόμα τους οικονομικούς απολογισμούς 2015-2016 στο Δημοτικό συμβούλιο. Συγγνώμη για την καθυστέρηση κύριε Λεβαντή, άλλα τρέχαμε να συντάξουμε τους απολογισμούς και ισολογισμούς του 2012,2013,2014 του Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ που είχατε αφήσει ως Δήμαρχος στο έλεος του θεού.

Μας εγκαλεί, γιατί δεν ξεκίνησαν τα έργα των 30.000.000 που εξασφαλίσαμε. Τουλάχιστον εμείς τα εξασφαλίσαμε κύριε Λεβαντή και μέχρι τις εκλογές θα τα βλέπετε ένα – ένα να υλοποιούνται. Γνωρίζουμε καλά ότι σας δυσαρεστεί αυτό. Κουράγιο…

Όσον αφορά τις καντίνες και  αυτά που μας καταλογίζει μπορεί να αναζητήσει την απάντηση στα μαθηματικά της τρίτης Δημοτικού. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να του κάνουμε φροντιστήριο.

Μας εγκαλεί επίσης, ότι τα έσοδα από τους διαγωνισμούς μπαίνουν στην ΔΑΝΕΤΑΛ και όχι στον Δήμο. Δεν γνωρίζει ότι τα έσοδα της μονομετοχικής επενδύονται σε έργα του Δήμου;

H αλήθεια είναι, ότι γνωρίζει πως αυτά που αναφέρει δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Απλά αρέσκεται στο να υποτιμά την νοημοσύνη των Δημοτών.

Ο κύριος Λεβαντής απέφυγε να απαντήσει για την ταμπακιέρα και αποφάσισε να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα με αοριστολογίες . Για ακόμα μια φορά, δεν τιμά τον αντιπολιτευτικό του ρόλο.

Να είναι σίγουρος ότι, οι δημότες της Λαυρεωτικής θα ενημερωθούν πλήρως για το ποια είναι ακριβώς η αντιπολιτευτική τακτική του.

Η τακτική του κυρίου Λεβαντή είναι να καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα για να επιβραδύνει το έργο της Δημοτικής Αρχής. Ο Γκεμπελισμός σε όλο του το μεγαλείο. Μια μεγάλη συγγνώμη κύριε Λεβαντή που οι καταγγελίες σας πέφτουν συνεχώς στο κενό. Το μόνο που καταφέρνετε βαρώντας στα τυφλά, είναι να χαλάτε άσκοπα σφαίρες.

Αλλά όπως έχουμε ήδη πει, στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Οι αποφάσεις θα παρθούν και ο κύριος Λεβαντής θα μείνει μόνος συντροφιά με τα δικά του πολιτικά αδιέξοδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Λεβαντή για τις ανακοινώσεις του. Μας προσφέρει μια ευχάριστη νότα διασκέδασης στον σκληρό αγώνα της καθημερινότητας.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.