2η Ανάρτηση Πολεοδομικής Μελέτης Α’ Κατοικίας Π.Φώκαιας και ΣΜΠΕ

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ανακοινώνει ότι κατά το διάστημα από Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 έως και Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, (Λ. Σουνίου και Αγ. Γεωργίου – Π. Φώκαια, τηλ. 15325 και 22910-38809), θα διεξαχθούν παράλληλα οι εξής αναρτήσεις:

1. η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας.
Η μελέτη αυτή έχει ανατεθεί από το Δήμο μας, εκπονήθηκε, υποβλήθηκε στον αρμόδιο φορέα για έγκριση και μας απεστάλη για δημοσιοποίηση. Η μελέτη αυτή είναι υποστηρικτική του ΓΠΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Κατόπιν της έγκρισής της θα είναι δυνατή και η έγκριση της τροποποίησης του ΓΠΣ με το οποίο ολοκληρώνεται ο πολεοδομικός σχεδιασμός της Δ.Κ. Π. Φώκαιας.
2. η 2η ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης Α’ κατοικίας Παλαιάς Φώκαιας.
Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αναφερόμενες αναρτήσεις θα υποστηρίζονται από τους αναδόχους-μελετητές.
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σωφρόνης επισημαίνει: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, κατόπιν των συντονισμένων προσπαθειών της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, του πρώην Αντιδημάρχου κου Μπουκουβάλα Ηλία και των Μελετητών, που η Πολεοδομική Μελέτη Α΄ κατοικίας Παλαιάς Φώκαιας βρίσκεται σε σταθερή τροχιά ολοκλήρωσης μετά το 1998, όπου ξεκίνησε, και ενώ για πολλά χρόνια είχε μείνει στάσιμη. Συνεχίζουμε με το ίδιο αμείωτο πάθος την προσπάθεια ολοκλήρωσης όλων των πολεοδομικών μελετών του Δήμου Σαρωνικού που βρίσκονται σε εξέλιξη. Θεωρούμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να χαράξουμε μία αναπτυξιακή τροχιά στον τόπο μας».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΩΦΡΟΝΗΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.