Αγωνιώδης προσπάθεια να μην συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το πρόβλημα “ΑΔΜΚΕΣ” (VIDEO)

Αγωνιώδης είναι η προσπάθεια του Δημάρχου, της Προέδρου κ. Κόλλια, του Αντιδημάρχου κ. Χαρίτου, να μην συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, προ ημερησίας διάταξης η ζέουσα υπόθεση της Ανώνυμης Δημοτικής Μονομετοχικής Κατασκευαστικής Εταιρείας Σαρωνικού (ΑΔΜΚΕΣ). 

Θυμίζουμε, ότι τον πρώτο χρόνο της Διοίκησης Σωφρόνη, δηλώθηκε πομπωδώς από τον ίδιο και χειροκροτήθηκε από εμάς και πολλούς άλλους, ότι ο απολογισμός της ΑΔΜΚΕΣ θα συζητείται στο Δημοτικό συμβούλιο, γιατί αυτό είναι ο μέτοχος της Εταιρείας και όχι προσωπικά ο Δήμαρχος (Δείτε εδώ). Δυστυχώς αυτή η σωστή και δημοκρατική απόφαση ανατράπηκε, προφανώς γιατί έβγαιναν στη φόρα τ΄άπλυτα της αμαρτωλής ΑΔΜΚΕΣ, κατασκεύασμα του Φιλίππου. Τώρα όχι μόνο ο απολογισμός δεν συζητείται στο Δ.Σ. αλλά αποφεύγεται και η οποιαδήποτε συζήτηση προ ημερησίας διάταξης.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις ο Δήμαρχος ισχυριζόταν ότι ο Πρόεδρος της ΑΔΜΚΕΣ κ. Μιχάλης Αδάμης, μάζευε ελιές και τις έλιωνε στο ελαιοτριβείο του και δεν είχε χρόνο να παραβρεθεί στο Δημοτικό συμβούλιο, να απαντήσει στις καυτές ερωτήσεις για την εταιρεία που προεδρεύει. 

Ο κ. Χαρίτος, ερωτώμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ανδρέα Πέγκα, για τα τιμολόγια ύψους 23.500 ευρώ που εκκρεμούν απλήρωτα σε επιχειρηματία της Παλαιάς Φώκαιας (Δείτε εδώ), απάντησε ότι “θα τα πούμε όλα αυτά στον απολογισμό“.  Ποιον απολογισμό εννοεί ο ποιητής; Οι προμήθειες των 3.500 αγγουριών και των 8.000 κιλών ντομάτας από τον ίδιο, έγιναν το καλοκαίρι του 2016!!!

Η κυρία Πρόεδρος, δήλωσε ότι δεν μπορεί να βάλει στον προγραμματισμό των συνεδριάσεων το θέμα της ΑΔΜΚΕΣ, γιατί έχει βαρύ πρόγραμμα με τον προϋπολογισμό του Δήμου, που θα συζητηθεί στις 29/12/2017. Προφανώς μετά θα γίνει κατακλυσμός.

Η μειοψηφία, η οποία συγκέντρωσε υπογραφές για να ακυρώσει το ΚΕΛ του Σαρωνικού, δεν μπορεί να συγκεντρώσει εννέα (9) υπογραφές για να προκαλέσει συζήτηση για την ΑΔΜΚΕΣ;  Εκτός και αν δεν θέλει την συζήτηση και ρίχνει άσφαιρες βολές…  

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Αγωνιώδης προσπάθεια να μην συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το πρόβλημα “ΑΔΜΚΕΣ” (VIDEO)”

  1. Ο/Η Τασος Μποσκιζας λέει:

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ (ΠΕΓΚΑΣ),ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΔΜΚΕΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ??

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.