Διέκοψαν το Δημοτικό Συμβούλιο οι “Να φύγει το ΚΕΛ και να πάει αλλού”

Οι μπαχαλάκηδες διέκοψαν την συνεδρίαση φωνάζοντας, υβρίζοντας και χειρονομούντες

Συνεπικουρούμενοι από την μειοψηφία του Δ.Σ. 30 περίπου άτομα, διέκοψαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες 10/10/2017. Οι οργανωμένοι και καθοδηγούμενοι μπαχαλάκηδες των Καλυβίων, αρνήθηκαν να επιτρέψουν την συνέχιση της συνεδρίασης, εάν το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έπαιρνε απόφαση να συγκληθεί εκ νέου με αίτημα την ακυρώσει της χωροθέτησης του ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ των Καλυβίων. 

Στεκόμαστε στο πλευρό της Δημοτικής αρχής να λύσει αυτό το τεράστιο πρόβλημα για τον Σαρωνικό, παρακάμπτοντας τις κατευθυνόμενες αντιδράσεις.

Οι πολίτες του Σαρωνικού αυτό θα εκτιμήσουν και όχι τους ανίκανους, που για δεκαετίες αδυνατούσαν να επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου.  Η ιστορία του τόπου δεν θα καταγράψει αυτούς.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

17 Responses to “Διέκοψαν το Δημοτικό Συμβούλιο οι “Να φύγει το ΚΕΛ και να πάει αλλού””

  1. Ο/Η Ραπτης Χρηστος λέει:

    Δες ποιες είναι οι διαφορές ΒΙΠΕ και αλλων χωροθετήσεων όπως προβλέπει ο νόμος 2545/1997
    α. Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.): ΒΙ.ΠΕ. είναι ο χώρος, ο οποίος καθορίζεται, οριοθετείται, πολεοδομείται και οργανώνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2545/1997 προκειμένου να λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής κάθε βιομηχανικής και βιοτεχνικής δραστηριότητας

    β. Βιομηχανικό Πάρκο (ΒΙ.ΠΑ.): ΒΙ.ΠΑ. είναι ο χώρος ο οποίος καθορίζεται, οριοθετείται, πολεοδομείται και οργανώνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2545/1997, προκειμένου να λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής κάθε βιομηχανικής και βιοτεχνικής δραστηριότητας μέσης και χαμηλής όχλησης

    γ. Βιοτεχνικό Πάρκο (ΒΙΟ.ΠΑ.): ΒΙΟ.ΠΑ. είναι ο χώρος ο οποίος καθορίζεται, οριοθετείται, πολεοδομείται και οργανώνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2545/1997, προκειμένου να λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής κάθε βιομηχανικής και βιοτεχνικής δραστηριότητας χαμηλής όχλησης και επαγγελματικών εργαστηρίων

  2. Ο/Η Ραπτης Χρηστος λέει:

    Όσο για αυτούς που μέσα από το ρεπορτάζ σας θεωρείτε ” τους ανίκανους, που για δεκαετίες αδυνατούσαν να επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου” θα ήθελα να σας θυμίσω , γιατί προφανώς προβάλλεται ότι σας βολεύει, ότι το σημερινό ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ δε προέκυψε από παρθενογένεση.
    Η πλειοψηφία του είναι η ίδια τα τελευταία 10 χρόνια όπως και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ο οποίος κατείχε νευραλγική θέση αντιδήμαρχου, αλλά ποτέ δε μπήκε στο κόπο να θίξει τα κακός κείμενα που συνέβαιναν με βάσει ότι καταγγέλλει , τα τελευταία 2,5 χρόνια , στο ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

    • Ο/Η Αττικός Παρατηρητής λέει:

      Έχετε απόλυτο δίκιο κύριε Ράπτη. Συγχωροχάρτι δεν δίνουμε σε κανέναν. Και σε λίγες ημέρες (13/11)θα διαπιστώσετε ότι αυτό που λέτε εμείς θα το κάνουμε πράξη σε δικαστική αίθουσα. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε αν σας ενδιαφέρει.

      • Ο/Η Ραπτης Χρηστος λέει:

        Χαίρομαι που συμφωνείται…όσο για το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης που έχετε εδώ είμαστε να το σχολιάσουμε …ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

  3. Ο/Η Σαρωνιδιωτης λέει:

    Καλυβιωτη φτανει πια να μας κυβερνανε οι μειοψηφιες.
    Αποψε θα εχετε και αντιλογο στο ΔΣ.

  4. Ο/Η Παρις Σακελλαριου λέει:

    κυριε καλυβιωτη καλο θα ειναι να γραφετε για τοσο σοβαρα θεματα το ονομα σας τουλαχιστον και οχι να κρυβεσθε πισω απο ψευδωνυμο.
    Το παραβλεπω αυτο και θελω να σας απαντησω οτι η αντιδραση
    για την Γερακινα δεν ηταν 30 ατομα που εσυ μαζεψες αλλα χιλιαδες
    κοσμου.Λαβε υποψη σου οτι υπαρχουν 1500 υπογραφες .
    Επισης τεκμηριωθηκε η αρνηση με επιστημονους φορεις αλλα και την ιδια την ΕΥΔΑΠ.
    Δεν προκληθηκαν εκτροπα και δεν διαλυθηκαν δημοτικα συμβουλια .
    Επισης εγινε πεοσφυγη στο στε.
    Δες λοιπον και εσυ αυτο τονδρομο αν πραγματικα εχεις την τοπικη κοινωνια μαζι σου που πολυ το αμφιβαλω.

    • Ο/Η καλυβιωτης λέει:

      κυριε σακελαριου για πια αρνηση που τεκμηριωθηκε απο επιστημονικους φορεις και πρασινα αλογα μιλατε;
      η ευδαπ ακομα και τωρα που μιλαμε λεει οτι η πιο καταληλη περιοχη ειναι η γερακινα για πολλους λογους
      και δεν το λεω εγω ,αλλα τα βιντεο και τα εγραφα της ευδαπ
      επισης ειναι καταγεγραμενο και το ξερει και ο κυριος αττικος τα εκτροπα που εγιναν κατα του φιλιππου και του τσαλικιδη και πηραν το εργο πισω.
      εμεις σαν καλυβιωτες ζηταμε ιση μεταχειρηση απο τον σοφρονη και να καθισουμε ολοι μαζι να βρουμε μερος να γινει ενα κελ για τις πραγματικες αναγκες του παραλιακου μετωπου που ανηκει στον δημο και οχι και της αγιας μαρινας κοροπιου.
      οσο για τις υπογραφες που εχετε μαζεψει αμφιβαλω εαν ειναι τοσες πολλες,
      αφου οι περισοτερες ηταν ηλεκτρονικες
      στα καλυβια εχουμε μαζεψει 1700 εντυπες με αριθμο ταυτοτητας και τηλεφωνου.
      και τελος να επισημανω οτι η εκλογη δημαρχου περναει και απο τα καλυβια

      • Ο/Η FILIPISTAN λέει:

        Έχετε τρικυμία στο κρανίο σας Κύριε. Όταν χωροθετούσε το ΚΕΛ στην Γερακίνα οι ανεκδιήγητοι Φιλίππου και Τσαλικίδης εσείς σφυρίζατε κλέφτικα . Τα ΚΕΛ στους γύρο δήμους βρίσκονται μέσα στα ΒΙΟΠΑ, Λαύριο – Κερατέα -Μαρκόπουλο και στο ΒΙΟΠΑ θα γίνει και στα Καλύβια. Να φανεί και κάπου χρήσιμο του χωριό σας. Και εάν ήταν σωστή η επιλογή η Γερακίνα της Παλαιάς Φώκαιας γιατί προσέφυγε στο ΣτΕ ο δήμος, κάνοντας την κωλοτούμπα του αιώνα ο Τσαλικίδης.

        • Ο/Η καλυβιωτης λέει:

          Kυριε λυτρα ο ρολος που σας εχει αναθεσει ο σοφρωνης να παραπληροφορειτε τον κοσμο καλα κρατει.
          η αληθεια ειναι οτι μονο το κελ της κερατεας ειναι σε βιοπα.αλλα δεν λετε
          ομως οτι ειναι σχεδον 4 χιλιομετρα απο την πολη της κερατεας,και οχι στα 500 μετρα που θελετε να γινει στον βιοπα των καλυβιων.
          για την γερακινα δεν εχει τελειωσει τιποτα.αληθεια εαν δεν δεχθει το στε
          την προσφυγη του δημου ,νομιζετε εμεις στα καλυβια δεν θα πατησουμε σε αυτην την αποφαση οταν θα κανουμε την δικη μας προσφυγη;
          νομιζετε οτι δεν θα προσκομισουμε τις μελετες της ευδαπ που λενε οτι ο πιο καταληλος χωρος και ο πιο οικονομικος ειναι να γινει το κελ στην γερακινα;
          το μονο που θα καταφερετε ειναι να πατε πολυ πισω την αποχετευση του παραλιακου μετωπου,καθως και να παρετε στον λαιμο σας τον σοφρονη, αφου πλεον τα καλυβια τα εχει χασει, γιατι ξερετε πολυ καλα οτι τα καλυβια βγαζουν δημαρχο και οχι οι οικιστες που ειστε προεδρος.

        • Ο/Η Ραπτης Χρηστος λέει:

          Αγαπητέ μου όπως και να λέγεσαι, σε πληροφορώ ότι ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ βρίσκεται έκτος ΒΙΟΠΑ-ΒΙΠΑ ΛΑΥΡΙΟΥ.
          ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΛΑΥΡΙΟΥ(ΔΕΗ)
          ΤΟ ΔΕ ΒΙΟΠΑ-ΒΙΠΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΕΙΑ….
          ΑΥΤΑ….

          • Ο/Η Αττικός Παρατηρητής λέει:

            Το ΚΕΛ της Λαυρεωτικής βρίσκεται στην Βιομηχανική ζώνη. ΒΙΟΠΑ ονομάζεται και το Βιομηχανικό Πάρκο, όπου λειτουργούν μεγάλες βιομηχανίες, όπως του ΑΗΣ, της ΧΥΜΑ, η DAW κ.λπ. όπως και στο Βιομηχανικό Πάρκο της Κερατέας και των Καλυβίων. Στα Καλύβια έχει εργοστάσια που παράγουν άκρως τοξικά λύματα, όπως διαλυτήρια αυτοκινήτων, ναυπηγία σκαφών κ.λπ. Δεν τα γνωρίζατε αυτά όταν τα χωροθετούσε ο Φιλίππου; Μάλλον όμως ήταν η επιλογή σας να αποδέχεστε ότι έκανε αυτός και γι΄ αυτό δεν βγάλατε λέξη όταν προσπάθησε να φέρει το ΚΕΛ μέσα στον οικιστικό ιστό της Παλαιάς Φώκαιας.

          • Ο/Η Χρηστος Ραπτης λέει:

            Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΒΡΙΣΚΣΤΕ ΣΤΙ ΒΙ.ΠΕ ΛΑΥΡΙΟΥ

  5. Ο/Η καλυβιωτης λέει:

    Σαν καλυβιωτες κανουμε αυτο που κανατε εσεις πριν μερικα χρονια.σας ενοχλει κυριε αττικε;;

    • Ο/Η καλυβιωτης λέει:

      και ακομα δεν εχετε δει τιποτα…

    • Ο/Η Αττικός Παρατηρητής λέει:

      Καμία ενόχληση κύριε Ναξάκη. Δικαίωμά σας να κάνετε όση φασαρία θέλετε, αλλά εάν υποχωρήσει ο Δήμαρχος θα βρει απέναντί του εμάς και έχουμε πολύ δυνατότερη φωνή από εσάς.
      Επιχειρήματα για τους λόγους που αντέδρασαν οι Φωκιανοί και οι Αναβυσσιώτες στην Γερακίνα δεν θα παραθέσω σε σας, γιατί τα έχουμε παραθέσει πολλές φορές, αλλά και γιατί εσείς έχετε περιορισμένη δυνατότητα να κατανοήσετε.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.