Έρχεται Αμερικάνικη πανεπιστημιακή χορωδία στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας

Έρχεται Αμερικάνικη πανεπιστημιακή χορωδία στην Πάτρα την Παρασκευή 25 Μαρτίου Θα εμφανιστεί στην Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία, στην οδό Κανελλοπούλου 72

Toν Μάρτιο του 2016, η Logos Music, υποδέχεται στην Ελλάδα την Dr. JoAnn K. Rediger και την 50μελή χορωδία του Πανεπιστημίου Taylor (Taylor Chorale) και το φωνητικό σύνολο “Taylor Sounds Chamber Ensemble”.

Η χορωδία αποτελείται από φοιτητές του Πανεπιστημίου και περιοδεύει δύο φορές το χρόνο. Πέρα από τις τακτικές περιοδείες εντός των Η.Π.Α., η χορωδία έχει ταξιδέψει και σε πολλές ακόμα χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων σταθμών, έχει δώσει παραστάσεις στη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τις Σκανδιναβικές χώρες, τη Ρωσία και την Ελλάδα…

To συγκεκριμένο σχήμα έχει ένα πλούσιο ρεπερτόριο καλύπτοντας όλα τα είδη χορωδιακής μουσικής, από παραδοσιακή Ευρωπαϊκή κλασσική και εκκλησιαστική μουσική, μέχρι φωνητικά jazz και spirituals ή μουσική έργων βραβευμένων με Όσκαρ.

Η περιοδεία της χορωδίας στην Ελλάδα, έρχεται να ενισχύσει την καλή συνεργασία του Πανεπιστημίου Taylor με Ελληνικούς φορείς (Δήμους, Οργανισμούς, Πανεπιστήμια και Εκκλησίες), καθώς το Chorale έχει επισκεφτεί στο παρελθόν τη χώρα μας άλλες δύο φορές (2003 και 2008).

Η προγραμματισμένη περιοδεία του στην Ελλάδα για το 2016 περιλαμβάνει συναυλίες στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Λάρισα, Κέρκυρα, την Πάτρα και το Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

Στόχος της περιοδείας της χορωδίας του Πανεπιστημίου Taylor, είναι η διαπολιτισμική ανταλλαγή, η παρουσίαση του χορωδιακού μουσικού πλούτου και η γνωριμία με τον ελληνικό πολιτισμό καθώς παράλληλα με τις συναυλίες τους, οι φοιτητές θα επισκεφτούν πολλά από τα κύρια ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της πατρίδας μας.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.