Συναυλία της 50μελούς Χορωδίας του αμερικανικού Πανεπιστημίου Taylor στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Συναυλία της 50μελούς Χορωδίας του Πανεπιστημίου Taylor, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»Το Μαρκόπουλο είναι μια από τις οκτώ (8) ελληνικές πόλεις, που θα φιλοξενήσουν τη Συναυλία της 50μελούς νεανικής χορωδίας «Taylor University Chorale» (Η.Π.Α.), μαζί με το φωνητικό σύνολο «Taylor Sounds Chamber Ensemble», στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, για τρίτη φορά τη χώρα μας.

Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» (Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο).

Την εκδήλωση διοργανώνει η «Συντροφιά των Μεσογείων» σε παραγωγή της «Logosmusic», με την υποστήριξη του Δήμου Μαρκοπούλου και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.). 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια περιήγηση στην ιστορία της χορωδιακής μουσικής, από την Αναγέννηση μέχρι τον 20ο αιώνα και από τα φωνητικά jazz και spirituals, μέχρι τις μουσικές συνθέσεις έργων, βραβευμένων με Όσκαρ, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Dr. JoAnn Rediger.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, στο χώρο της εκδήλωσης, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.