Συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί το έργο για τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου Σαρωνικού

Στα ψέματα των ΣΥΡΙΖοτρολ και του κ. Φιλίππου απαντάμε με αλήθειες.
Συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί το έργο για τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου Σαρωνικού.
Είναι ψέμα με υπογραφή Φιλίππου, ότι το Δημοτικό μας Συμβούλιο αποφάσισε την ακύρωση του έργου.
Δεν θα επιτρέψουμε ο Δήμος Σαρωνικού να γυρίσει 20 χρόνια πίσω
.

Αυτό αναφέρει η σύντομη απάντηση του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Γιώργου Σωφρόνη στις παραπλανητικές και ψευδείς ανακοινώσεις του ΣΥΡΙ-ΖΕΟΥ αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου, αλλά και του ετέρου, φερόμενου ως υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Τσιγαρίδα, οι οποίοι έσπευσαν να ανακοινώσουν την ακύρωση του έργου, που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα

Ο Δήμαρχος ισχυρίζεται, ότι η σύμβαση έχει υπογραφεί και καλύπτεται από προηγούμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, κάποιες από τις οποίες ήταν ομόφωνες. Η συνεδρίαση της Πέμπτης 27ης Δεκεμβρίου είχε ως αντικείμενο το άνοιγμα λογαριασμού, όπου θα κατατίθενται τα ποσά που θα συγκεντρώνονται από τα ανταποδοτικά τέλη για τον φωτισμό και από τον οποίο θα πληρώνεται η ανάδοχος εταιρεία και θα εισπράττει ο Δήμος τα δικά του δικαιώματα.

Σε μια τετράωρη συνεδρίαση, την οποία καθοδηγούσε ο Πέτρος Φιλίππου, έγινε προσπάθεια να μπουν εμπόδια στην υλοποίηση ενός έργου εκσυγχρονισμού, που θα αλλάξει τα δεδομένα στον Δήμο και θα απαλλάξει τους πολίτες από την τριτοκοσμική κατάσταση των σκοτεινών δρόμων και των πλαστικών σακουλών που τοποθετούσαν οι δημότες, για να εντοπίσουν τα συνεργία του Δήμου σε ποιες κολόνες δεν ανάβουν οι λάμπες.

Η διαδικασία της 27ης Δεκεμβρίου δεν ακύρωσε το έργο, το οποίο θα εξελιχθεί κανονικά, μια και δεν ήταν αυτή η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την αναβολή της συζήτησης επί της εισήγησης του ανοίγματος λογαριασμού, πρόταση την οποία κατέθεσε ο κ. Νίκος Βολάκος. 

Δείτε το video


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

4 Responses to “Συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί το έργο για τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου Σαρωνικού”

  1. Ο/Η Φυσικός λέει:

    Ας πει κάποιος στο ημιμαθές συριζέικο ταγάρι μπροστά δεξιά ότι μονάδα μέτρησης της φωτεινότητας είναι δεν είναι ούτε τα λούκεν ούτε τα μαμαλούκεν.
    Στο Διεθνές Σύστημα (SI) είναι το λουξ, με διεθνές σύμβολο το lx, που ισούται με ένα λούμεν (lm) ανά τετραγωνικό μέτρο (1 lm/m2) ενώ στο Μετρικό Σύστημα CGS είναι το φωτ, με διεθνές σύμβολο το ph, που αντιστοιχεί σε 1 λούμεν ανά τετραγωνικό εκατοστόμετρο (1 lm/cm2).

  2. Ο/Η Silvester λέει:

    Ιδού ένα σχέδιο σύμβασης εγγυημένης απόδοσης (ΣΕΑ), την οποία δεν γνώριζαν ή παριστάνουν ότι δεν γνώριζαν Φιλίππου, Τζιβίλογλου, Βιτουλαδίτης.
    http://www.escoregistry.gr/eggyimeni_apodosi.pdf

    Αν είναι αντίστοιχη η σύμβαση, που έχει υπογράψει ο Δήμος, τα 500 ευρώ της διαφοράς για το κάθε φωτιστικό σώμα για 12 χρόνια, δηλαδή 5 ευρώ τον μήνα, είναι ελάχιστα.

  3. Ο/Η Φίλιππος λέει:

    Πάλι ψέμματα ο Φιλίππου!
    Δεν μπορεί να πολιτευτεί τελικά ποτέ χωρίς να πει ψέμματα!

  4. Ο/Η Άγγελος Φραγκόπουλος λέει:

    Συρι-ζεοι, παλαιόπασόκοι, οπαδοί του Κουφοντίνα και οι γνωστοί μεροκαματιάριδες συντάχθηκαν πίσω από τον φελλό για να ανακόψουν την πορεία εκσυχρονισμού των υποδομών του Δήμου. Εκτός και αν όλοι αυτοί που ονειρεύονται την παλιννόστηση του καθεστώτος του 2010 -2014, παίζουν στα ζάρια την πιθανότητα να διαχειριστούν οι ίδιοι τέτοιες αναθέσεις, όπως προσπάθησαν να κάνουν με το ΚΕΛ.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.