Συμπαράσταση στην Κίνηση Πολιτών «Άνω Λαγονησίου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος “Το Λαγονήσι” συμπαρίσταται στην Κίνηση Πολιτών “Άνω Λαγονησίου” και συνυπογράφει την δήλωση διαμαρτυρίας για την σχεδιαζόμενη δημιουργία νέου κοιμητηρίου σε περιοχή κατοικίας επί της λεωφόρου Αναβύσσου.

Η επιλογή δαπανηρής αγοράς μιας τεράστιας έκτασης στην μέση οικιστικής περιοχής, με τεράστια πρόσοψη σε κεντρική οδική αρτηρία καθώς και της επικινδυνότητας πρόσβασης της Λεωφ.Αναβύσσου, ενώ υπάρχουν πολύ συμφέρουσες λύσεις με μηδενική όχληση κατοίκων και υποβάθμιση περιουσιών, εγείρει πολλά ερωτηματικά για την υπευθυνότητα μιας τέτοιας απόφασης.

Επειδή δεν υπάρχουν εύλογες εξηγήσεις για την επιλογή αυτή, η κινητοποίηση των κατοίκων πρέπει να γίνει σεβαστή , να ανακληθεί η απόφαση και να επιλεγεί μια από τις άλλες διαθέσιμες λύσεις.
Το Δ.Σ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.