Πρόγραμμα VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ από το Eurolearning

Eurolearning2 EurolearningΤο EUROLEARNING ΚΕΔΙΒΙΜ2 Πρότυπο Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης το οποίο εδρεύει στο ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ξεκίνησε  τον σχεδιασμό του Β΄ Κύκλου του προγράμματος VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».  

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ ηλικίας 18 έως 29 ετών υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας  και  τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων.

    Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 80 ωρών και πρακτική άσκηση 420 ωρών σε επιχειρήσεις οι οποίες έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον Τουριστικό κλάδο. Στη δράση για την απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού ,  μπορούν να συμμετάσχουν Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις Συνεδριακού Τουρισμού, επιχειρήσεις Εκθεσιακού Τουρισμού , Τουριστικά γραφεία, Αεροπορικές και Ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, εταιρείες Μεταφορών, επιχειρήσεις λειτουργείας Μαρίνων, επίγειας εξυπηρέτησης Αεροσκαφών, επιχειρήσεις Τουριστικών καταλυμάτων και σύνθετης Τουριστικής Ανάπτυξης, μέλη ή μη του ΣΕΤΕ.

   Καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος θα παρέχονται υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής των ωφελούμενων. Στη λήξη του προγράμματος θα δοθεί πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων.

  Οι επιτυχόντες του προγράμματος που θα επιθυμούσαν να συνεργαστούν με το Φορέα μας για την υλοποίηση του προγράμματος αλλά και οι επιχειρήσεις του θα ήθελαν να συμμετέχουν στην Δράση μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 2291054413

Email : info@eurolearning.gr

Site: www.eurolearning.gr

                                                                                         Ράνια Λουλάκι Καραμπέτσου

                                                                                                       Γεν. Διευθύντρια


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.