Πιάστηκε στα πράσα ποντικός, να πουλάει ιστιοσανίδες που είχε αφαιρέσει από Surf Club

Surf Club KourosΣυνελήφθη από την ασφάλεια Αναβύσσου, 30χρονος σερφίστας μέλος surf club  της περιοχής και κάτοικος Λαγονησίου, όταν προσπάθησε να πουλήσει ιστιοσανίδες και εξοπλισμό, που είχε αφαιρέσει από το club. 

O 30χρονος αφαιρούσε τον εξοπλισμό και έβγαινε από τις εγκαταστάσεις ανενόχλητος, βασιζόμενος στην γνωριμία του με το προσωπικό του club, μεταφέροντας μαζί με τον δικό του εξοπλισμό και τον εξοπλισμό συναθλητών του, τον οποίο στη συνέχεια εξέθετε στο διαδίκτυο αναζητώντας αγοραστές. Κατάφερε να πουλήσει κάποια από τα κλοπιμαία, σε ανύποπτους φίλους του αθλήματος, μέχρι να συλληφθεί από την ασφάλεια Αναβύσσου η οποία τον παρακολουθούσε επί δεκαπενθήμερο.

Αφορμή για τον εντοπισμό, την παρακολούθηση και την σύλληψή του 30χρονου ήταν, ότι οι νέοι και ανύποπτοι κάτοχοι, έφεραν τον εξοπλισμό προς φύλαξη στο club, απ΄ όπου είχε αφαιρεθεί, οπότε και αναγνωρίστηκε από το προσωπικό και ενημερώθηκε σχετικά το τμήμα Ασφαλείας της Αναβύσσου. Αστυνομικοί εμφανίστηκαν στον 30χρονο ως υποψήφιοι αγοραστές και οι ανακρίσεις που ακολούθησαν κατέληξαν στην σύλληψη του υπόπτου. 

Οι ανακρίσεις συνεχίζονται.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Πιάστηκε στα πράσα ποντικός, να πουλάει ιστιοσανίδες που είχε αφαιρέσει από Surf Club”

  1. Ο/Η Lina λέει:

    I would like to thank a lot Anavyssos Police for their hard work.
    Due to effective actions of the police we got our surfboard back.

    Thank you gentlemen!

    ====

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ Ανάβυσσος Αστυνομία για τη σκληρή δουλειά τους.
    Λόγω αποτελεσματικές ενέργειες της αστυνομίας πήραμε σανίδα του σερφ μας πίσω.

    Σας ευχαριστούμε κύριοι!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.