Ο Φιλίππου: “Στον αποδέκτη οφείλεται η μη επίλυση του αποχετευτικού”. Όχι στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων; VIDEO

Αντιπαράθεση του δημότη κ. Πέτρου Πουλάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου για το αποχετευτικό, παρακολουθήσαμε στην κοπή πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βούρλων Αναβύσσου. «Στον αποδέκτη βρίσκεται το πρόβλημα της επίλυσης του αποχετευτικού», σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, αλλά δεν είπε ούτε λέξη για την ενορχήστρωση της αντίδρασή εκ μέρους του για το ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, ούτε και στην καραμέλα της Ψυττάλειας. Στον Φιλίππου απάντησε ο Σάββας Γκέραλης, αφήνοντας αιχμές σε βάρος του Αντιπεριφερειάρχη.

Ο διάλογος που αναπτύχθηκε είναι αποκαλυπτικός για την ειλικρίνεια του Αντιπεριφερειάρχη!!

Πέτρος Πουλάκης: «Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,  αναφέρεστε συνέχεια σε έργα βιτρίνας, για την αποχέτευση δεν μιλάει κανείς, σιγή ιχθύος».

Φιλίππου: «Για τα ακάθαρτα μιλάτε; Είναι ένα θέμα σε εξέλιξη αφού τελειώσουν τα αντιπλημμυρικά.

Πέτρος Πουλάκης: «Σε εξέλιξη, πόσα χρόνια δέκα; Εγώ ξέρω ότι η περιοχή μας είναι απ΄ έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα αυτή είναι. Αυτό είναι το έργο και όχι τα δρομάκια.

Φιλίππου: Δεν έχει λυθεί το θέμα του αποδέκτη. Εάν δεν λυθεί το θέμα του αποδέκτη δεν μπορεί να ξεκινήσει»..

Πέτρος Πουλάκης: «Από εκεί πρέπει να ξεκινήσετε, Πρέπει να μπορεί ο άνθρωπος να μπορεί να πάει να κατουρήσει κάπου και να μην βρωμάει η κρεβατοκάμαρά του. Να μην κάνει μπάνιο και να βγάζει σπυριά. Εκεί πρέπει να εστιάσετε. Βρωμάνε τα σπίτια μας και στους δρόμους ρέουν τα λύματα που πάνε στη θάλασσα. Ποιος ενδιαφέρεται».

Φιλίππου: «Δεν έχω κάτι να απαντήσω. Εάν δεν λυθεί το θέμα του αποδέκτη δεν σου εγκρίνουν.  που θα πάνε τα λύματα; Τι θα γίνει θα τρέχουν οι σωλήνες στο δρόμο»

Πέτρος Πουλάκης: Δεν έχω κάποια τεχνική πρόταση, αλλά φαντάζομαι ότι κάτι πρέπει να κάνετε.  

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού κ. Γκέραλης και αναφερόμενος στο αποχετευτικό, είπε απευθυνόμενος προς τον Αντιπεριφερειάρχη.  

Σάββας Γκέραλης: «Να αρχίσω από το τελευταίο, από το αποχετευτικό. Εμείς ως διοίκηση το τολμήσαμε, το προχωρήσαμε, κάποιοι άλλοι όμως με τον τρόπο τους το σαμποτάρανε. Φτάσαμε στις τέσσερις το πρωί να πάρουμε μια απόφαση καταδικαστέα για το παραλιακό μέτωπο. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο».  

 Video του Αγαμέμνωνα Ξυγκάκη


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.