Οι εκδηλώσεις της «Κοινωνικής Στήριξης»

%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%b7%cf%82

  • 17 χρόνια συνεπούς, απρόσκοπτης και υποδειγματικής λειτουργίας του σωματείου μας
  • 17 χρόνια σεβασμού σε ΑΜΕΑ και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους
  • 17 χρόνια στήριξης παιδιών σε ανάγκη,

Όλοι εμείς, Διοικητικό Συμβούλιο και εθελοντές νιώθουμε υπερήφανοι και σας θέλουμε κοντά μας και αυτή την χρονιά.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και κάθε δεύτερη Πέμπτη στις 6μ.μ. ξεκινάμε τα Γεύματα Αγάπης στη στέγη Λαγονησίου.

Είναι μια εμπειρία διαφορετική από τις άλλες. Μία κουβέντα, μία αγκαλιά, ένα βλέμμα αγάπης είναι αρκετά. Η παρουσία μας σημαντική για τους φιλοξενούμενους της Στέγης και για εμάς.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Φιλανθρωπικός Χορός μας στον φιλόξενο χώρο του Plaza Resort στην Ανάβυσσο.

Εκλεκτό φαγητό, πλούσιο πρόγραμμα με επίδειξη μόδας και απολαυστική μουσική με την ορχήστρα της διακεκριμένης σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια.

Σας περιμένουμε να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 10:00 – 2:00 μ.μ. τα Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας στο κοσμοπολίτικο Café Bar Reverso στη Σαρωνίδα.

Σας προσκαλούμε για να κάνετε τις αγορές σας, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα παιδιά, ΑΜΕΑ και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Θα βρείτε γιορτινές κατασκευές και κάθε λογής δώρα που δημιουργούν με αγάπη οι εθελοντές και φίλοι του Σωματείου μας.

Άλλες δραστηριότητες  

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του δήμου Παλαιού Φαλήρου η έκθεση κοσμημάτων της καταξιωμένης καλλιτέχνιδας Νίνο Λομασβίλι. Η ευαισθητοποιημένη καλλιτέχνης φιλοτέχνησε υπέροχα βραχιολάκια τα οποία θα πωλούνται υπέρ των σκοπών της «Κοινωνικής Στήριξης». Την ευχαριστούμε από καρδιάς

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη το μεγάλο Gala της ομογένειας. Τα έσοδα του θα διατεθούν στην Κοινωνική Στήριξη και την Εταιρία Σπαστικών.

Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.   

Καλό φθινόπωρο

Με εκτίμηση Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Αναστασία Τσιακάλου%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%b7%cf%822


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.