Οδοντιατρικές υπηρεσίες στον Δήμο Μαρκοπούλου

odontiatrosΣτα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, ο Δήμος Μαρκοπούλου ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση εθελοντικής προσφοράς του οδοντιάτρου κ. Μιχάλη Ανδρέου. Ο οδοντίατρος προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ιατρείο του, που βρίσκεται στο Πόρτο Ράφτη, στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και αφορούν τη θεραπευτική οδοντιατρική περίθαλψη, με έκπτωση πενήντα τοις εκατό (50%) στις τρέχουσες οδοντιατρικές τιμές και θα δέχεται κατόπιν ραντεβού, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 9 – 11 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ένταξης στο παραπάνω Κοινωνικό Πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα Βασιλική Σταύρου, Κοινωνική Λειτουργό, τηλ. 22990 20174. Απαραίτητη προϋπόθεση για το ραντεβού, είναι η παραλαβή παραπεμπτικού σημειώματος από την Κοινωνική Υπηρεσία.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου θέλει να συγχαρεί τον οδοντίατρο κ. Μιχάλη Ανδρέου, για την κοινωνική του ευαισθησία και να τον ευχαριστήσει θερμά, για την αξιέπαινη εθελοντική προσφορά του στους συμπολίτες μας. Ελπίζουμε η κίνησή του αυτή να βρει μιμητές, για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των συμπολιτών μας, που έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.