Κοινωνικό φροντιστήριο στον Δήμο Μαρκοπούλου, για 5η συνεχή χρονιά!

%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bfΟ Δήμος Μαρκοπούλου ενημερώνει τους πολίτες, ότι συνεχίζεται για 5η συνεχή χρονιά, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας, καλώντας ταυτόχρονα εκπαιδευτικούς και Ιδιωτικά Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών, να ενταχθούν σε αυτό το Δίκτυο Αλληλεγγύης του Δήμου μας και να ενισχύσουν τη μεγάλη αυτή συλλογική προσπάθεια.

Σημείο κλειδί, αποτελεί τα γεγονός της ένταξης των ωφελούμενων παιδιών, σε ήδη υφιστάμενα τμήματα μαθητών, με αποτέλεσμα να αποκλείουμε εκ προοιμίου, κάθε είδους κοινωνικό ρατσισμό, που θα μπορούσε να προκύψει από τη δημιουργία τμημάτων, ειδικά για τα παιδιά αυτά.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδιάς τους συνανθρώπους μας, που απασχολούνται στην ιδιωτική εκπαίδευση και χάρη στην συγκινητική ανταπόκριση και ευαισθητοποίηση των οποίων, έχουμε καταφέρει να επεκτείνουμε την αρωγή του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, δίνοντας σε μαθητές και μαθήτριες οικογενειών που αδυνατούν να καταβάλουν τα απαιτούμενα δίδακτρα, τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης, στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά την κα Μαρίνα Σοφρώνη και την κα Μαίρη Μπουλούκου, για τα μαθήματα ξένων γλωσσών, την κα Όλγα Ζαχαράκη από το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Ακάδημος», την κα Άννα Φραγκογιάννη από το φροντιστήριο «Homework», την κα Ελένη Τούντα  από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών και πληροφορικής «So Easy» και τις κ. κ. Μαίρη Παπαγιαννοπούλου και Δάφνη Διαμαντοπούλου από το κέντρο ξένων γλωσσών «Ευρωγνώση», που πίστεψαν και στήριξαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δήμου μας, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό τους πρόσωπο και στηρίζοντας, πάνω απ’ όλα, τα παιδιά αυτά!

Μοναδική ανταμοιβή άλλωστε, για όλους όσοι συμμετείχαν στην κοινή αυτή προσπάθεια, είναι να βλέπουμε τα παιδιά αυτά να προοδεύουν και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, απευθύνουμε εκ νέου κάλεσμα, προς ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν, για τη στήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου μας. Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, μέσω της προσφοράς θέσεων δωρεάν φοίτησης, σε μαθητές που το έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη, θα προσέδιδε μεγάλη χαρά σε εμάς, αλλά κυρίως στις οικογένειες των παιδιών αυτών.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς, να επικοινωνήσουν με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρία Κιμπιζή στο τηλ. 6977 786089 ή με την Κοινωνική Λειτουργό κα Βασιλική Σταύρου, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου, τηλ. 22990 20174.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.