Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία στο Σαρωνικό για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Δύο στελέχη της Τ.Ο. Σαρωνικού της Νέας Δημοκρατίας, εκδήλωσαν την πρόθεση να είναι υποψήφιοι για την θέση του Προέδρου στις εσωκομματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 13 Μαΐου 2018.

Πρόκειται για τον κ. Νίκο Παυλόπουλο Κτηνίατρο από την Ανάβυσσο και τον κ. Σπύρο Χυσίρογλου Ελεύθερο Επαγγελματία ιδιοκτήτη της εταιρείας Δομική Λαυρίου από το Λαγονήσι. 

Ο κ. Νίκος Παυλόπουλος σε ανακοίνωση κάλεσμα προς τα τοπικά μέλη και στελέχη της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη του ταυτίζει το Έθνος με τον Λαό, την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους Πολίτες της, την Εθνική Ανεξαρτησία με την Λαϊκή Κυριαρχία, την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό, την Πολιτική Ελευθερία με την Έννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.»
04-10-1974
Κωνσταντίνος Καραμανλής

Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές μου,
Συναντιόμαστε, χρόνια τώρα, στους κοινούς μας αγώνες για τον τόπο και την παράταξη. Έχουμε βαδίσει μαζί στις νίκες και τις ήττες, με το κεφάλι ψηλά, κι έχουμε δώσει όλες τις δυνάμεις μας για να χτίσουμε τις μεγάλες στιγμές της πατρίδας μας. Οι μεγαλύτεροι, ξεκινήσατε μαζί με τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή και μπολιάσατε κι εμάς που ακολουθήσαμε με την πίστη σε αρχές και αξίες που έκαναν την Ελλάδα μεγάλη.
Μαζί συνεχίζουμε και σήμερα στην κρίσιμη καμπή που βρισκόμαστε. Γιατί οι εσωκομματικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας, το ξέρετε καλά, δεν αποτελούν μια απλή και συνήθη εσωτερική διαδικασία, από αυτές που αφορούν μόνο τα κόμματα και τους υποψήφιους, αλλά το πρόκριμα και τη βάση για τις εθνικές εκλογές που έρχονται. Γιατί σε αυτές δίνουμε το μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ποιοι είμαστε και πόσο αξιόπιστη είναι η πρόταση εξουσίας που το κόμμα μας καταθέτει. 
Ξέρετε καλά ότι στα μάτια των ψηφοφόρων πρόταση εξουσίας που φέρνει την εκλογική νίκη αποτελούν πριν απ’ όλα τα πρόσωπα που την εκφράζουν, που είναι δίπλα τους, που τους γνωρίζουν και τους βλέπουν καθημερινά. Γιατί αυτά τα πρόσωπα, όλοι εμείς, με την παρουσία και τις πράξεις μας εκπροσωπούμε το κόμμα μας και δημιουργούμε στους συμπολίτες μας την εικόνα του κόμματός μας. Εμάς ξέρουν, εμάς βλέπουν, εμάς συναντούν. Εμείς ενισχύουμε ή ακυρώνουμε την αξιοπιστία του κόμματός μας, εμείς πείθουμε ότι το κόμμα μας ανταποκρίνεται στο αίτημά τους για το νέο και διαφορετικό που έχει ανάγκη η χώρα για να βγει από την κρίση.
Με αυτό το κριτήριο ψηφίζουν οι πολίτες, σε αυτό το κριτήριο πρέπει να ανταποκριθούμε, με αυτό το κριτήριο διεκδικώ την ψήφο σας. Και μπορώ να το επικαλούμαι γιατί γνωριζόμαστε καλά. Υπηρέτησα και υπηρετώ την παράταξή μας από τα χρόνια της εφηβείας μου ως ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ, στη συνέχεια, ως φοιτητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μέχρι σήμερα ως μέλος του κόμματος και του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της τοπικής μας οργάνωσης.
Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές μου,
Οι μήνες που έρχονται, το γνωρίζουμε καλά, είναι κρίσιμοι για τη μάχη των εθνικών εκλογών που ακολουθούν. Σε αυτή τη μάχη το κόμμα μας πρέπει να είναι πανέτοιμο, ενωμένο, οργανωμένο και αποφασισμένο. Ξέρουμε, πλέον, μετά από τέσσερα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα την εξουσία. Ο αγώνας θα είναι σκληρός. Από εμάς εξαρτάται αν θα είναι και νικηφόρος. 
Η ελληνική κοινωνία, το βλέπουμε σε όλες τις έρευνες, στέλνει το μήνυμα ότι δεν αντέχει άλλο και περιμένει το νέο, το διαφορετικό. Εμείς πρέπει να την πείσουμε ότι το εκπροσωπούμε. Σε αυτή τη μάχη, κατ’ εξοχήν πολιτική και ιδεολογική, μας βοηθάει η ιστορία, η φυσιογνωμία και ο χαρακτήρας της παράταξής μας. 
Ας θυμίσουμε σε όλους ότι είμαστε η παράταξη των μεγάλων ιστορικών αποφάσεων. Η παράταξη της δημοκρατίας και της Ευρώπης. Η παράταξη του ριζοσπαστισμού και των ρήξεων. Η παράταξη της ελευθερίας και του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Η παράταξη που παρέδωσε σε όσους τη διαδέχθηκαν μια Ελλάδα ισχυρότερη από αυτή που παρέλαβε. Η παράταξη που ένωσε τους Έλληνες, που έχτισε τις νίκες της στην ελευθερία, την ισονομία και την πρόοδο. Η παράταξη που οι επιλογές και η ιδεολογία της δικαιώθηκαν ιστορικά και χάρη σε αυτές η χώρα μας επιβιώνει ακόμη. 
Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα οι αντίπαλοί μας επιχειρούν να καλύψουν την ιδεολογική χρεοκοπία και τον πολιτικό αμοραλισμό τους με διχαστικά κηρύγματα και εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων. Αφού δεν μπορούν να πείσουν την πλειοψηφία επιχειρούν να την ισοπεδώσουν πολιτικά, οικονομικά και ηθικά, ώστε να χτίσουν την εξουσία της, ικανοποιημένης στο μίσος της, μειοψηφίας.
Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές μου,
Βρισκόμαστε, πλέον, στην ώρα του αγώνα προς τις εθνικές εκλογές. Και δεν είναι αγώνας εξουσίας, αλλά η μάχη της πατρίδας για την επιβίωση. Σε αυτή τη μάχη κανείς δεν περισσεύει και τίποτα δεν μας χωρίζει. Η κοινή πολιτική και ιδεολογική μας αφετηρία, η κοινή αγάπη για την πατρίδα, οι κοινοί αγώνες του παρελθόντος και κυρίως οι επόμενοι, μας ενώνουν τόσο δυνατά και στέρεα, ώστε, δεν έχω αμφιβολία, οι εσωκομματικές μας διαδικασίες, αντί να μας χωρίσουν θα ενισχύσουν περισσότερο τους κοινούς μας δεσμούς. 
Σε αυτές τις εκλογές διεκδικώ την ψήφο σας και ζητώ να με τιμήσετε με αυτή, μια ακόμη φορά, για τη θέση του Προέδρου της τοπικής μας οργάνωσης, γιατί πιστεύω ότι μπορώ, με βάση τις αρχές και τις απόψεις που εξέθεσα και τη μέχρι τώρα πορεία μου, να οδηγήσω την οργάνωσή μας στη μάχη των εθνικών εκλογών που ακολουθούν. Ότι κι αν αποφασίσετε, επιλέγω με αυτό να κλείσω, ας θυμόμαστε όλοι ότι μέσα στο κόμμα μας δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά συναγωνιστές με διαφορετική άποψη. Γι’ αυτό στη μάχη των εθνικών εκλογών που έρχεται θα είμαστε – χρέος μας να είμαστε – όλοι μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Νίκος Παυλόπουλος
Υπ. Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Σαρωνικού


Σε κοινή ανακοίνωση τους οι κ.κ.  Χυσίρογλου και Μενεγάκης δήλωσαν την κοινή κάθοδο στις εκλογές στην οποία ο κ. Χυσίρογλου θα μετέχει ως υποψήφιος Πρόεδρος και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Παλαιάς Φώκαιας κ. Αδάμ Μενεγάκης ως υποψήφιος Σύμβουλος αναφέρουν:

Το σοφό γνωμικό «η ισχύς εν τη ενώσει», ήταν η κινητήριος δύναμη της σύμπραξής μας, προκειμένου να κρατήσουμε δυνατή και στην πρώτη γραμμή, την ιστορική παράταξη που και οι δύο υπηρετούμε. Προτάξαμε το εμείς από το εγώ.

Οι ιστορικές στιγμές που διανύει ο τόπος δεν χωρούν αντιπαραθέσεις και εσωτερικές έριδες, όταν ο στόχος είναι για το κοινό καλό, και η συγκυρία προτάσσει ενότητα και ομοψυχία. Η χώρα για να εξέλθει από τα χρόνια αδιέξοδά της, χρειάζεται μια δυνατή Νέα Δημοκρατία, με συστράτευση όλων των ικανών στελεχών και συσπείρωση όλων των δυνάμεων που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν, στη καθαρή νίκη της παράταξης στην επόμενη, καθοριστικής σημασίας για τον τόπο, εκλογική αναμέτρηση.

Κατόπιν αυτών των σοβαρών λόγων η κοινή κάθοδός μας, των υποψηφίων Μενεγάκη Αδάμ και Χυσίρογλου Σπύρου, αποτέλεσε μονόδρομο.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι, ο σπόρος της ενότητας που φυτέψαμε θα αποδώσει καρπούς, προς όφελος της κοινωνίας μας.

Σε αυτόν τον αγώνα ελπίζουμε ότι θα σας έχουμε αρωγούς.

Ο Χυσίρογλου Σπύρος θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαρωνικού της Νέας Δημοκρατίας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο υποψήφιος Πρόεδρος Σπύρος Χυσίρογλου, όπως δηλώνει, έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες σε ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο υποψήφιων Συμβούλων που απαρτίζεται από γνωστά ονόματα της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή αποδοχή από τους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.