Δεκάδες φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον Αντώνη στην Σαρωνίδα

Δεκάδες φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον Αντώνη Ιωαννίδη, σήμερα Κυριακή 22/4/2018, στο καφέ Reverso, όπου η οικογένειά του είχε προσκαλέσει για καφέ, όλους όσους τον γνώρισαν και υπήρξαν φίλοι του και δεν μπόρεσαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Βύρωνα. 

Στο βιβλίο συλλυπητηρίων οι προσκεκλημένοι εκδήλωσαν τον σεβασμό τους και την αγάπη τους στον Αντώνη τους. Στις παρέες που βρέθηκαν σήμερα εκεί, κάποιοι θυμήθηκαν τις στιγμές που έζησαν μαζί του. Θυμήθηκαν τις συζητήσεις τους που ήταν πάντα ευχάριστες και ωφέλιμες. Ήταν κοινωνικό άτομο, έλεγαν, είχε κρυστάλλινες απόψεις σε πολλά θέματα που πάντα άκουγαν με ενδιαφέρον. Είχε χαρούμενο ύφος, ποτέ δεν τον είδαν οργισμένο, ενώ είχε πάντα μια καλή λέξη για όλους. Δεν έκανε ποτέ του αυστηρές κρίσεις και ποτέ δεν ήταν άδικες. Τα λόγια του δε, σοφά και μετρημένα, γεμάτα σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια των φίλων του, που τον κατευόδωσαν σ΄ αυτό το τελευταίο ταξίδι, από την Σαρωνίδα που τόσο πολύ αγάπησε. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.