Μουσική βραδιά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαρωνικού

Το Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, στις 21:00, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού διοργανώνει βραδιά με ζωντανή μουσική στο παραλιακό κέντρο “Moments”, επί της λεωφόρου Αθηνών –Σουνίου, απέναντι από το Grand Resort Λαγονησίου.

Κάτοικοι και επισκέπτες  του Δήμου θα περάσουν μια υπέροχη βραδιά, δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το ποτό τους και συμβάλλοντας στην ενίσχυση του κοινωνικού Παντοπωλείου. 
Παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι, η αλληλεγγύη για τους ασθενέστερους συνανθρώπους μας θα επικρατήσει για μια ακόμα φορά.
Το πρωινό της ίδιας ημέρας, από τις 09:00-14:00, οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα βρίσκονται για μια ακόμα φορά πιστοί στο ραντεβού τους με τους συνδημότες μας και προσπαθώντας να γεμίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα καλάθια, με τρόφιμα μακράς διαρκείας αλλά και είδη προσωπικής και οικιακής υγιεινής, για τους δικαιούχους του Παντοπωλείου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.