Με χριστουγενιάτικες γιορτές σε Σαρωνίδα και Παλαιά Φώκαια ολοκληρώθηκε ο εορταστικός στολισμός του Δήμου Σαρωνικού

Με το φωτισμό δύο ακόμη Χριστουγεννιάτικων Δέντρων, στη Σαρωνίδα και στην Παλαιά Φώκαια, ολοκληρώθηκε ο εορταστικός στολισμός και στις πέντε ενότητες του Δήμου Σαρωνικού. 

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης άναψε τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Σαρωνίδας. Είχε προηγηθεί φαναροδρομία από μαθητές του 1ου Δημοτικού και του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου, καθώς και του Γυμνασίου Σαρωνίδας. Το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρωνίδας πλαισίωσε τη γιορτή χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς, ενώ οι μικροί μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Σαρωνίδας τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Σε όλους τους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα από χορηγούς.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Παλαιάς Φώκαιας, στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου της Δημοτικής Κοινότητας, παρουσία του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη. Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ακούστηκαν από τη χορωδία της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας «Αρμονία» και τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαια, ενώ παραδοσιακούς χορούς χόρεψαν τα συγκροτήματα του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Αγία Ειρήνη», του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» και του Παρατήματος Κερατέας του Λυκείου Ελληνίδων. Για τους μικρούς επισκέπτες της γιορτής, υπήρχαν φουσκωτά παιχνίδια, Άγιος Βασίλης και ανιματέρ, ενώ μοιράστηκαν σε όλους παραδοσιακά γλυκά. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.