Μετά την δήθεν “έρευνα” και την δήθεν “μήνυση”, δεντροφύτευση στην παραλία της Σαρωνίδας

ΜετάΜετά την δήθεν “έρευνα” και την δήθεν “μήνυση”, ανάστατος από την κατακραυγή που ξέσπασε σε βάρος του Δημάρχου, για την εγκληματική κοπή των αρμυρικιών στην Σαρωνίδα, τώρα σπεύδει ο ίδιος να καλέσει τους πολίτες σε δεντροφύτευση στην παραλία της Σαρωνίδας, για να προλάβει την αντίστοιχη πρωτοβουλία πολιτών που είχε προγραμματιστεί για τις 5/6/2016 παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου.

Υλοποιώντας τη δέσμευσή μας, ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί φύτευση αρμυρικίων στην Κεντρική Παραλία της Σαρωνίδας.

Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε, ώστε να αποκαταστήσουμε το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελέστηκε και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε αποδέκτη, ο οποίος κάνει τέτοιου είδους κακόβουλες σκέψεις ή και πράξεις.

Η μαζική συμμετοχή είναι επιβεβλημένη, ώστε να ενισχυθεί η ένταση του μηνύματος που θέλουμε να δώσουμε.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΩΦΡΟΝΗΣ

 

 

Βανίτα Σωφρόνη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Δημάρχου Σαρωνικού

τηλ. 22993 20355

κιν. 6974013838

fax 22990 48653

mail: press.saronikos@gmail.com

web: www.saronikoscity.gr

 

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.