«Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι» από το θέατρο «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ» στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:00 το βράδυ, σε ένα από τα ομορφότερα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, «Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι», σε μια πρωτότυπη διασκευή και για όλες τις ηλικίες, από το θέατρο «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ», στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Λίγα λόγια για το έργο: Ένα πανέμορφο παραμύθι, σε γλώσσα απλή αλλά ταυτόχρονα ποιητική, χωρίς ευκολίες και άσκοπους αστεϊσμούς. Μία παράσταση, ντυμένη με υπέροχα σκηνικά και δεμένη με άκρως ατμοσφαιρική μουσική. Σκηνές γεμάτες χιούμορ, εκπλήξεις, σασπένς.

Συντελεστές: Διασκευή – Στίχοι τραγουδιών: Θανάσης Τσόδουλος, Σκηνοθεσία – σκηνικά – κοστούμια: Σπύρος Κολιαβασίλης, Μουσική Επιμέλεια: Θανάσης Τσόδουλος,Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Τοτού

Παίζουν αλφαβητικά: Θεοδώρα Κουτρούμπα, Μάνια Σπαθή, Καλυψώ Συλλελόγλου, Θανάσης Τσόδουλος, Νάνσυ Χρυσικοπούλου

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.