Με την Κρινιώ Νικολάου και τη Δέσποινα Ολυμπίου «Πάμε βόλτα» στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Με την Κρινιώ Νικολάου και τη Δέσποινα Ολυμπίου «Πάμε βόλτα» στο Θέατρο Σάρας ΜαρκοπούλουΟ Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 και ώρα 9.00 μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο της πόλης, όπου δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες και μουσικοί, θα ενώσουν τις φωνές τους επί σκηνής!

«Πάμε μια βόλτα» λοιπόν, στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, παρέα με την Κρινιώ Νικολάου και τη Δέσποινα Ολυμπίου. Πάμε βόλτα με ωραία τραγούδια και μουσική που κατευνάζει, ταξιδεύει, διασκεδάζει.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιτυχημένης συνεργασία τους, το κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει ένα δροσερό μουσικό πρόγραμμα, με τραγούδια τόσο από την προσωπική τους δουλειά, όσο και με διασκευές άλλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Την Κρινιώ Νικολάου και τη Δέσποινα Ολυμπίου, θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Ηλίας Νούσης (πλήκτρα), Βλαδίμηρος Πέτσας (τύμπανα), Γιώργος Πασχάλης (κιθάρα), Γιώργος Πολίτης (μπάσο) και οι συμπολίτες μας από τη Μουσική Φιλαρμονική Δήμου Μαρκοπούλου, Αγγελική Ορφανού (σαξόφωνο), Γιώργος Γιαννάκης και Σπύρος Δρίτσας (τρομπέτα).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ελάτε να αποχαιρετίσουμε τον Αύγουστο του φετινού καλοκαιριού, με δυο ξεχωριστές φωνές που θα μας συγκινήσουν!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.