Ευχαριστήρια επιστολή Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Αγαπητή κα Μάσχα,

Η εικαστικός Τίνα Μάσχα παραδίδει έργοΜε την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά, εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, για την εξαιρετική Έκθεση σύγχρονης Αγιογραφίας και Ζωγραφικής, με τίτλο: «Στο Πέρασμα Των Αιώνων», που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου μας και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 1/4/2016.

Ιδιόχειρη αφιέρωση της Τίνας ΜάσχαΑπό την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης, στις 19/3/2016, το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα έργα σας, μέσω των οποίων επιχειρείτε μία ανθρώπινη προσέγγιση των Θείων, μέσα από ένα «διάλογο», που δίχως να εκκοσμικεύει, αγαλλιάζει τα ανθρώπινα πάθη. Η αρμονική συνύπαρξη των λαμπρών χρωμάτων και των αδρών βυζαντινών γραμμών, αποτελεί το ύφος της εικαστικής σας «γραφής».

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άξια μίμησης κίνησή σας, να προσφέρετε ένα έργο σας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε σε αυτή την κοινωνική δομή, μέσω τις οποίας έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερους από 1.000 συμπολίτες μας, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Αποδεικνύετε έτσι έμπρακτα, την ευαισθησία και την αγάπη που σας διακατέχει για τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, αλλά και ότι ο Πολιτισμός και η Κοινωνική Αλληλεγγύη, είναι δύο έννοιες αλληλένδετες.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την «ανάσα» Πολιτισμού που χαρίσατε στον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Σας ευχόμαστε Υγεία, Δημιουργία και κάθε Επιτυχία!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας

Μαρία Κιμπιζή


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.