Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι του ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό ΠαζάριΟ Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» σας ενημερώνουν, ότι τα μέλη του ΚΑΠΗ  Μαρκοπούλου, διοργανώνουν Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι, στο χώρο του ΚΑΠΗ (Κ. Γκλιάτη και Γ. Παπαβασιλείου, Μαρκόπουλο), από την Πέμπτη 21, έως και τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016.

Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα που πλησιάζουν, τα μέλη του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, έχουν ετοιμάσει με γούστο και ιδιαίτερο μεράκι, μοναδικές χειροποίητες πασχαλινές δημιουργίες, λαμπάδες, κεραλοιφές και σαπούνια εξαιρετικής ποιότητας.

Το Πασχαλινό Παζάρι θα είναι ανοιχτό στο κοινό, κάθε μέρα 9.00 π.μ. με 2.00 μ.μ. και ειδικά το Σαββατοκύριακο 23 – 24 Απριλίου, θα λειτουργήσει από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ.

Τα έσοδα θα διατεθούν, για την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Σας περιμένουμε όλους, για να δείξουμε έμπρακτα την Αγάπη και την Αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.