Επιστολή διαμαρτυρίας της Δημοτικής Αρχής Μαρκοπούλου, για την πιθανή φορολόγηση του κρασιού

ΚρασίΗ Δημοτική Αρχή Μαρκοπούλου, εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της, στην επιβολή φόρου στο ελληνικό κρασί, με στόχο την κάλυψη ισοδύναμων μέτρων που αναζητά η Κυβέρνηση, καθώς μία τέτοια ενέργεια θα αποτελούσε τεράστιο πλήγμα στον τομέα της οινοπαραγωγής, οινοποίησης και εμπορίας.Άμεσες συνέπειες της εφαρμογής του συγκεκριμένου μέτρου, θα είναι η μείωση του εθνικού πλούτου και προφανώς, η αύξηση των ποσοστών ανεργίας, καθώς είναι βέβαιο, πως πολλοί άνθρωποι θα παύσουν να ασχολούνται με τον συγκεκριμένο κλάδο.

Η πρόταση επιβολής φόρου 0,40 Ευρώ/ λίτρο κρασιού, θα βύθιζε ακόμη περισσότερο στην ύφεση, την οικονομία της χώρας μας, η οποία στηρίζεται στον Πρωτογενή Τομέα Παραγωγής, αποτελώντας μάλιστα και  «ευρωπαϊκή πρωτοτυπία», καθώς σε καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη, δεν υφίσταται τέτοιος φόρος!

Παρακαλούμε για την άμεση Τροποποίηση, του προς ψήφιση άρθρου, καθώς αυτό επιτάσσει το συλλογικό συμφέρον!

Σε διαφορετική περίπτωση, προσκαλούμε τους Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, να καταψηφίσουν το εν λόγω άρθρο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.