“Μεταφορά επικίνδυνων απορριμμάτων”, εγκληματική και επικίνδυνη αδιαφορία της δημοτικής αρχής της Λαυρεωτικής

Την Παρασκευή 27.01.2017 η Νταλίκα που βλέπετε στην φωτογραφία, έκανε το συνηθισμένο δρομολόγιο για να αδειάσει τα απορρίμματα στην Φυλή. Εκεί όμως ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΩΡΤΩΣΕΙ διότι τα όργανα μέτρησης στην είσοδο της εγκατάστασης κατέγραψαν στο φορτίο της  “ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΙΩΔΙΟ”. και η νταλίκα επέστρεψε στον χώρο του ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΚΕΡΑΤΕΑΣ όπου βρίσκεται φορτωμένη μέχρι τώρα που κάνω την ανάρτηση όπως βλέπετε στην φωτο)!!! Ενώ συνέβη αυτό το πολύ σοβαρό γεγονός η Δημοτική αρχή δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ………ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!
Όπως διαπιστώσαμε ούτε Μηνυτήρια Αναφορά είχε καταθέσει ούτε τις αρμόδιες υπηρεσίες είχε ενημερώσει (Αστυνομία,Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας, Εισαγγελέα)
Μάθαμε το γεγονός το Σάββατο 28.01.2017 περίπου στις 12.00.
Αφού διασταυρώσαμε την πληροφορία ο πρώην Δήμαρχος κ. Λεβαντής κι εγώ πήγαμε στο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ και καταγγείλαμε το γεγονός ζητήσαμε να αναζητηθούν οι ευθύνες οποιουδήποτε έχει σχέση με αυτή την “εγκληματική” ενέργεια………
Ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία (ζητήσαμε να ενημερώσει και την Πολιτική Προστασία της περιφέρειας) και ο Εισαγγελέας από τις αρμόδιες υπηρεσίες!!!!
Με την Δημόσια Υγεία δεν πρέπει να “παίζει” κανείς!!!!

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ :
ΓΙΑΤΙ η Δημοτική Αρχή ενώ γνώριζε το γεγονός δεν έκανε ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;
ΓΙΑΤΙ η Δημοτική Αρχή δεν κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου;
ΓΙΑΤΙ η Δημοτική Αρχή Αδιαφόρησε;
ΓΙΑΤΙ η Δημοτική Αρχή δεν ενημέρωσε ΚΑΝΕΝΑΝ (Υπηρεσίες, Εργαζόμενους κλπ);
ΓΙΑΤΙ η Δημοτική Αρχή ένα τόσο σοβαρό θέμα, μια “εγκληματική” ενέργεια ανεύθυνου ανθρώπου που άπτεται της Δημόσιας Υγείας δεν το δημοσιοποίησε;
ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑΤΙ ;
Πρέπει να μάθουμε από που προήλθαν αυτά τα Επικίνδυνα Απόβλητα και να ζητήσουμε να καταλογιστούν οι ευθύνες σε όποιον ευθύνεται!!!!!
Μία λεπτομέρεια. Είμασταν τέσσερις ώρες στον χώρο του ΣΜΑ και δεν υπήρχε, ούτε ήρθε κάνεις από την Δημοτική Αρχή.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 30.01.2017 θα ειπωθούν πολλά για το θέμα αυτό αλλά και για τις χωματερές σε “ΝΕΡΑΚΙ” και “ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ”………!!!!!!!!!

Γιάννης Παρασκευής

Δημοτικός Σύμβουλος Λαυρεωτικής


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.