Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Ιατρείο Πόνου

 Η «Ομάδα Εθελοντών» Σαρωνικού σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», του Δήμου Σαρωνικού και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Σαρωνίδας (ΝΟΣ) διοργανώνει σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων με θέμα Ιατρείο Πόνου. Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στις 18:30 στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού, στα Καλύβια.

 Πρόκειται για εθελοντικές παρουσιάσεις εξειδικευμένων επιστημόνων, ιατρών με στόχο την ενημέρωση των δημοτών για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου. Σε αντίθεση με τον οξύ πόνο, ο οποίος είναι ένας απαραίτητος συναγερμός για βλάβη οργάνου η ιστού και θα μας οδηγήσει στον ιατρό, ο πόνος που διαρκεί για περισσότερο από 3 μήνες και η αιτία που τον προκαλεί δεν δύναται να ιαθεί με φαρμακευτική αγωγή ή χειρουργική επέμβαση, ονομάζεται χρόνιος πόνος και είναι ο ίδιος μια νόσος.

 Για το θέμα αυτό και τις μεθόδους αντιμετώπισής τους θα μιλήσουν ο κ. Λουκάς Θεοχάρης, MD Αναισθησιολόγος – Αλγολόγος, Διευθυντής αναισθησιολογικού Τμήματος και Ιατρείου Πόνου του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, ο κ. Ανάργυρος Λεμονής, MD Αναισθησιολόγος – Αλγολόγος, Αντιπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού, Επιμελητής Ιατρείου Πόνου Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και Διακλαδικής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής Ενόπλων Δυνάμεων, η κα Καραναστάση Χρυσούλα, MD Αναισθησιολόγος- Αλγολόγος με εξειδίκευση στην Παρηγορική Φροντίδα και η κα Λεμονή Αναστασία, Ψυχολόγος με Ειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία, ΜSc Αντιμετώπισης του πόνου.

 Την ημερίδα συντονίζει η κα Μarrie Pierr.

 Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού.                          


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.