Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

fullsizerenderΕνημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» πραγματοποιείται στο Δήμο Σαρωνικού, την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016, ώρα 6.00μ.μ. στο Αμφιθέατρο Δήμου Σαρωνικού, Αθηνών και Ρήγα Φεραίου, Καλύβια.
Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Σαρωνικού, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία
Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό από όλους τους Δημότες:
• Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της σκοπης χρήσης των αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
• Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση των αντιβιοτικών,
• Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών τους ενήλικες ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.
Το θέμα θα αναπτύξει ο Καθηγητής Αθανάσιος Σκουτέλης, Συντονιστής Δ/ντής Ε’ Παθολογικής Κλινικής και Μονάδας Λοιμώξεων, Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός», Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.