ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ!!! Νήπιο εγκατέλειψε το σχολείο και κυκλοφορούσε στη λεωφόρο Αναβύσσου

Σήμερα  11/6/2015, στις 9:30 το πρωί ένα παιδάκι 4- 5 ετών κινείτο μόνο του επί της λεωφόρου Αναβύσσου προς τον Άγιο Παντελεήμονα. Ο συμπολίτης μας κ. Αναστάσιος Τατόγλου, που είδε το μικρό να διέρχεται από την επιχείρησή του, παραξενεύτηκε για πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί μόνο του σε λεωφόρο μεγάλης κυκλοφορίας και το ακολούθησε για να διαπιστώσει που πηγαίνει και κυρίως για να μην του συμβεί κάτι στη διαδρομή του. Το ρώτησε και έμαθε τα στοιχεία της οικογένειάς του και διαπίστωσε ότι πήγαινε σε κάποιο σπίτι μετά τον Άγιο Παντελεήμονα, περί τα 500 μέτρα προς τα Καλύβια. 

Πρόκειται για το νηπιαγωγείο που βρίσκεται στην οδό Νικολάου Πλαστήρα, και όπως διαπιστώθηκε το παιδί έφυγε από το νηπιαγωγείο και διένυσε σχεδόν 4 χιλιόμετρα σε λεωφόρο χωρίς να το καταλάβει η δασκάλα του!!! Όταν επισκέφθηκαν ο κ. Τατόγλου  μαζί με τον παππού του παιδιού και ανακοίνωσαν στη δασκάλα το συμβάν, έδειξε πλήρη άγνοια για το ότι έλειπε ο μικρός.

Ενημερώθηκε για το συμβάν  η Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου και το Α.Τ. το οποίο θα διεξάγει ανακρίσεις. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.