Αναβάθμιση και άρση επικινδυνότητας παιδικών χαρών Δήμου Σαρωνικού

παιδική χαράΈνα νέο έργο για τον Δήμο Σαρωνικού εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 29 Νοεμβρίου. Πρόκειται για το έργο «Αναβάθμιση και άρση επικινδυνότητας παιδικών χαρών Δήμου Σαρωνικού», συνολικού προϋπολογισμού 344.088,70€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), για το οποίο εγκρίθηκε η σύναψη και οι όροι της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού.
Σκοπός του έργου «Αναβάθμιση και άρση επικινδυνότητας παιδικών χαρών Δήμου Σαρωνικού»  είναι η συνολική αναβάθμιση και πιστοποίηση 24 παιδικών χαρών σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Σαρωνικού (Καλύβια – Λαγονήσι, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος). Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Σαρωνικού και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.