Αίτηση προσωρινών μέτρων της ΕΤΑΔ Α.Ε. για τις καντίνες στην παραλία των Αλυκών

Την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, συζητείται στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, μετά από αναβολή που δόθηκε την παρασκευή 4/5/2018, η αίτηση προσωρινών μέτρων της ΕΤΑΔ Α.Ε. κατά της ΑΔΜΚΕ Σαρωνικού, για την “εξ’ εφόδου κατάληψη” της παραλίας Αλυκών της Αναβύσσου και την απευθείας ανάθεση χωρίς διαγωνιστική διαδικασία των τριών καντινών.   

Όπως είναι καθιερωμένο τα τελευταία πέντε χρόνια, επαναλήφθηκε η ίδια διαδικασία η οποία είχε εγκαινιασθεί επί δημαρχίας Φιλίππου,  να καταλαμβάνονται οι παραλίες από τους συγκεκριμένους καντινιέρηδες, για να μην επιτρέπεται στην ΕΤΑΔ Α.Ε. να εκμισθώσει η ίδια την παραλία σύμφωνα με τους διαγωνισμούς που προκηρύσσει. 

Επίσης την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 θα εκδικαστεί επίσης στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου η κύρια αγωγή της ΕΤΑΔ Α.Ε. κατά της ΑΔΜΚΕΣ για την ίδια υπόθεση. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΤΑΔ Α.Ε. έχει εγκαταστήσει στην παραλία των Αλυκών, εταιρεία security η οποία καταγράφει κάθε ενέργεια των καντινιέρηδων και ενημερώνει την εταιρεία, προφανώς για να επιβληθούν νέα πρόστιμα σε βάρος τους, τα οποία έχουν φτάσει συνολικά στο 1.2 εκ ευρώ, σύμφωνα με τις αναφορές των ίδιων των καντινιέρηδων σε συνεδρίαση του Δ.Σ. Σαρωνικού 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.