«Τι μικρός που είναι ο κόσμος!»

Με θέμα την «Πολιτισμικότητα», την ειρήνη και την συνεργασία μεταξύ των παιδιών του κόσμου, πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό θέατρο Δεξαμενής η μουσικοχορευτική παράσταση του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ με τίτλο: «τι μικρός που είναι ο κόσμος»!

PDVD_174PDVD_005 PDVD_023 PDVD_032 PDVD_038 PDVD_072 PDVD_075 PDVD_150 Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του Παιδικού Πανεπιστημίου με τους παιδαγωγούς τους, παρουσίασαν ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από όλο τον κόσμο! Είδαμε μαχαραγιάδες από την Ινδία, άρμα από το καρναβάλι του Ρίο, ποτάμι της Χαβάης με πιρόγες, ελέφαντες και ινδιάνους, κινέζους ακροβάτες και δράκους, φαραώ και πυραμίδες, την φυλή των Μασάι στον χορό των bamboo, street hiphop dance στους δρόμους του Harlem, tango στο Παρίσι, ανατολίτικους χορούς και φλαμέγκο στην Ισπανία, σερβίρισμα τσαγιού στο Τόκυο, τον χορό των Σαμουράι και άλλα πολλά στον γύρω του κόσμου! Το ταξίδι τελείωσε στην Ελλάδα, όπου απολαύσαμε την τελετή των Παναθηναίων και κατόπιν ένα γνήσιο Ελληνικό γλέντι από όλη την Ελλάδα στήθηκε επί σκηνής αλλά και στις κερκίδες! Συμμετείχε το Λύκειο Ελληνίδων Κορωπίου και τα παιδιά του Παιδικού Πανεπιστημίου τραγούδησαν παλιά λαϊκά τραγούδια, χόρεψαν νησιώτικα και ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με το κέφι και τις εμφανίσεις τους! Οι 700 θεατές απόλαυσαν την παράσταση και καταχειροκρότησαν τα παιδιά και τις παιδαγωγούς τους! Και του χρόνου Παιδικό Πανεπιστήμιο!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.