Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού για το Κ.Ε.Λ.

Συγκαλείται τακτική συνεδρίαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, η οποία θα γίνει στο ∆ηµοτικό κατάστηµα την 3η Νοεµβρίου του έτους 2017, ηµέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 18:00 µε βασικό θέμα το αίτημα συμβούλων της μειοψηφίας, να ακυρωθεί η πρόταση του Δημάρχου για χωροθέτηση του ΚΕΛ και του Πράσινου Σημείο στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων.

Τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης είναι:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποχέτευση του ∆ήµου Σαρωνικού. Εισηγητής: Αρ. πρωτ. 15717/17-10-2017 αίτηση ∆ηµοτικών Συµβούλων Γκίνη Μαρίας, Αγγελικής Ράπτη, Τζιβίλογλου Γεώργιου, Κωνσταντέλου Ανδρέα, Κατσούλη ∆ηµήτριου, Τσαλικίδη Μανώλη, Αθανασόπουλου Αλέξανδρου, Μποστανίτη Αντώνιου, ∆ηµητρίου Σπυρίδωνα, Μακροδηµήτρη Σωτήρη και Μιχαηλίδου Σοφίας. 
2. Αναµόρφωση (4η) Προϋπολογισµού ΝΠ∆∆ «Αριστόδικος» ∆ήµου Σαρωνικού έτους 2017. Εισηγητής: Πρόεδρος ΝΠ∆∆
3. Αποδοχή και κατανοµή χρηµατοδότησης ποσού 48.890,00€ από το Υπουργείο Εσωτερικών της Γ΄ κατανοµής ΚΑΠ έτους 2017 για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων αρµοδιότητας ∆ήµου Σαρωνικού και για καταβολή αποζηµίωσης σε σχολικούς τροχονόµους. Εισηγητής: Τµήµα Προϋπολογισµού – Λογιστηρίου και Προµηθειών.

Η ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΟΥ ∆.Σ.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.