Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού για το Κ.Ε.Λ.

Συγκαλείται τακτική συνεδρίαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, η οποία θα γίνει στο ∆ηµοτικό κατάστηµα την 3η Νοεµβρίου του έτους 2017, ηµέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 18:00 µε βασικό θέμα το αίτημα συμβούλων της μειοψηφίας, να ακυρωθεί η πρόταση του Δημάρχου για χωροθέτηση του ΚΕΛ και του Πράσινου Σημείο στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων.

Τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης είναι:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποχέτευση του ∆ήµου Σαρωνικού. Εισηγητής: Αρ. πρωτ. 15717/17-10-2017 αίτηση ∆ηµοτικών Συµβούλων Γκίνη Μαρίας, Αγγελικής Ράπτη, Τζιβίλογλου Γεώργιου, Κωνσταντέλου Ανδρέα, Κατσούλη ∆ηµήτριου, Τσαλικίδη Μανώλη, Αθανασόπουλου Αλέξανδρου, Μποστανίτη Αντώνιου, ∆ηµητρίου Σπυρίδωνα, Μακροδηµήτρη Σωτήρη και Μιχαηλίδου Σοφίας. 
2. Αναµόρφωση (4η) Προϋπολογισµού ΝΠ∆∆ «Αριστόδικος» ∆ήµου Σαρωνικού έτους 2017. Εισηγητής: Πρόεδρος ΝΠ∆∆
3. Αποδοχή και κατανοµή χρηµατοδότησης ποσού 48.890,00€ από το Υπουργείο Εσωτερικών της Γ΄ κατανοµής ΚΑΠ έτους 2017 για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων αρµοδιότητας ∆ήµου Σαρωνικού και για καταβολή αποζηµίωσης σε σχολικούς τροχονόµους. Εισηγητής: Τµήµα Προϋπολογισµού – Λογιστηρίου και Προµηθειών.

Η ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΟΥ ∆.Σ.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.