Πρόσκληση στην 27η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής 13/12/2016

Σας καλούμε στην 27η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί στο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την 13η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30, με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
  1. Έγκριση της μελέτης του έργου «Οδοποιία Δήμου Λαυρεωτικής».
  2. Λήψη απόφασης για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου (Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) και του Δήμου Λαυρεωτικής για την πράξη: «Συντήρηση Η/Μ εγκαταστάσεων Δημοτικού Σταδίου Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής Αττικής».
  3. Έγκριση σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας για την από κοινού άσκηση πολεοδομικών αρμοδιοτήτων των Δήμων Λαυρεωτικής, Μαρκοπούλου, Σαρωνικού, Κορωπίου και Παιανίας, σύμφωνα με το άρθρο 99 του Ν.3852/2010.
  4. Λήψη απόφασης για παράταση της συμμετοχής του Δήμου Λαυρεωτικής σε ειδικό συνδρομητικό πρόγραμμα που αφορά στην διέλευση των απορριμματοφόρων του Δήμου Λαυρεωτικής από την Αττική Οδό.
  5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για έξοδα οργάνωσης κοινωνικών χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων έτους 2016.
  6. Ψήφιση όγδοης (8ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Δήμου Λαυρεωτικής οικονομικού έτους 2016.
  7. Έγκριση προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ» οικονομικού έτους 2017.
  8. Λήψη απόφασης για την παράταση της διάρκειας της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λαυρεωτικής και του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου (Εταιρεία Αξιοποιήσεως & Διαχειρίσεως της περιουσίας του Ε.Μ.Π.) για την εκπόνηση ερευνητικού έργου με τίτλο «Τεχνική βοήθεια στον Δήμο Λαυρεωτικής για την προώθηση καινοτόμων προτάσεων σε θέματα τοπικής ανάπτυξης».
  9. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λαυρεωτικής και της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ «Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε.» περί «Κατάρτισης Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας και Κλίματος (ΣΔΑΕΚ) και Οργάνωσης και Υλοποίησης Δράσεων Προβολής και Δημοσιότητας» στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στο Σύμφωνο Δημάρχων για το κλίμα και την ενέργεια.
  10. Λήψη απόφασης για την: α) Ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Δημοτικού Εθελοντικού Φροντιστηρίου, β) Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Κοινωνικού Δημοτικού Εθελοντικού Φροντιστηρίου, γ) Συγκρότηση οργανωτικής επιτροπής του Κοινωνικού Δημοτικού Εθελοντικού Φροντιστηρίου και δ) Παραχώρηση χρήσης αιθουσών σχολικών συγκροτημάτων Δήμου Λαυρεωτικής για την λειτουργία του Κοινωνικού Δημοτικού Εθελοντικού Φροντιστηρίου.
  11. Λήψη απόφασης για την πλήρη ανάληψη από τον Δήμο Λαυρεωτικής της αρμοδιότητας καταβολής των προνοιακών επιδομάτων (άρθρα 94 & 95 του Ν.3852/2010) από τον Δήμο Παλλήνης.
  12. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την υποβολή υπομνήματος εκ μέρους του Δήμου Λαυρεωτικής επί της από 23/09/2015 προσφυγής που άσκησε ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Αθηνών η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. και εκπροσώπησής του κατά την δικάσιμο στις 21ης Δεκεμβρίου 2016.
  13. Επιστροφή ποσών ως αχρεωστητώς καταβληθέντων. (αριθ. πρωτ. 19279/23-11-2016).
  14. Διαγραφή ποσών από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους. (αριθ. πρωτ.: 20010/07-12-2016 Δήμου Λαυρεωτικής).
  15. Διαγραφή ποσού από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους (αριθ. πρωτ. 20043/08-12-2016).
  16. Διαγραφή ποσών από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους (αριθ. πρωτ. 20106/09-12-2016).
     Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.