Πρόσκληση στην 24η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής

Λογότυπο ΛαυρεωτικήςΣας καλούμε στην 24η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθείστο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την 15η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα18:00, με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για την αυτοδίκαιη οριστική παραλαβή του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Λαυρεωτικής» και επιστροφή των εγγυητικών επιστολών καλής εκτέλεσης.
  2. Έγκριση της μελέτης με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ» προϋπολογισμού 200.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%)
  3. Λήψη απόφασης για την προσωρινή παραλαβή του έργου με τίτλο: «Αναβάθμιση δικτύου Ύδρευσης και αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων στην Κερατέα του Δήμου Λαυρεωτικής» και μείωση των εγγυητικών επιστολών καλής εκτέλεσης.
  4. Λήψη απόφασης για την προσωρινή παραλαβή του έργου με τίτλο: «Βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας των υφιστάμενων κτιρίων» στην Δημοτική Ενότητα Κερατέας και μείωση των εγγυητικών επιστολών καλής εκτέλεσης.
  5. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Λαυρεωτικής οικονομικού έτους 2017.
  6. Έγκριση της τρίτης (3ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ» οικονομικού έτους 2016.
  7. Λήψη απόφασης για την υπογραφή σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (θύλακες ανεργίας) Α’ κύκλος» μεταξύ του Δήμου Λαυρεωτικής και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.
  8. Τροποποίηση της υπ. αριθ. 53/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικήςπου αφορά στην δωρεάν παραχώρηση της χρήσης των τηλεπικοινωνιακών εγκαταστάσεων του Δήμου Λαυρεωτικής καθώς και της περιβάλλουσας έκτασης, στην θέση «ΚΑΜΙΝΕΖΑ» της Δημοτικής Ενότητας Λαυρεωτικής του Δήμου Λαυρεωτικής της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ» και τον δ.τ. «DIGEA – ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ Α.Ε.»
  9. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση  χώρου που αφορά στην στέγαση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην Δημοτική Ενότητα ΚΕΡΑΤΕΑΣ. (σχετ. υπ. αριθ. 162/2015 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου)
Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής ↝(www.lavreotiki.gr).↜
                                                                                         
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.                                               
ΜΑΡΙΑ ΓΚΙΚΑΡΑΚΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.