Παράταση της διαβούλευσης επί του Εθνικού Σχεδίου Αποβλήτων μέχρι αρχές Ιουλίου ζητά η ΚΕΔΕ

Παράταση, τουλάχιστον κατά ένα μήνα, της περιόδου διαβούλευσης επί του Εθνικού Σχεδίου Αποβλήτων ζητά η ΚΕΔΕ με επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος Γιώργος Πατούλης προς τον αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη.

 «Επειδή η διαχείριση των αποβλήτων αποτελεί θέμα όχι μόνο απόλυτης προτεραιότητας αλλά και αποκλειστικής αρμοδιότητας για τους Δήμους και επειδή θεωρούμε ότι τα χρονικά περιθώρια της διαβούλευσης επί του Εθνικού Σχεδίου ήταν ελάχιστα, λαμβανομένης υπόψη της πολυπλοκότητας του θέματος αλλά και της διαφορετικότητας των προβλημάτων ανά Δήμο, παρακαλούμε να παρατείνετε την περίοδο διαβούλευσης κατά ένα μήνα, δηλαδή μέχρι τις αρχές Ιουλίου», αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Παράλληλα απευθύνει πρόσκληση προς τον υπουργό κ. Τσιρώνη, προκειμένου να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015, «ώστε να μας γνωρίσετε τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης, να δώσετε τις δέουσες απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα που θα σας τεθούν, να ανταλλάξουμε απόψεις και να δρομολογήσουμε τελικά την διατύπωση των θέσεών μας».

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.