Εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, με ομιλητή τον Γιώργο Μεϊμαράκη

Μεϊμαράκης: Υπάρχουν οι 180 για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας 

ΜεϊμαράκηςΕκδήλωση για την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας δημοκρατίας οργάνωσε η Νομαρχιακή Οργάνωση Ανατολικής Αττικής του κόμματος σήμερα 30/11/2014 στο δημαρχιακό μέγαρο του Σαρωνικού στα Καλύβια. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της βουλής κ. Γιώργος Μεϊμαράκης, ο οποίος ανέλυσε την πολιτική της κυβέρνησης στα καίρια εθνικά θέματα που αντιμετωπίζει και στην πολιτική εξόδου από την κρίση που εφαρμόζει. Εντύπωση προκάλεσε η βεβαιότητα του ηγετικού στελέχους της Νέας δημοκρατίας, ότι στην διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα βρεθούν οι απαιτούμενοι 180  βουλευτές που θα υπερψηφίσουν την πρόταση της κυβέρνησης. 

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος της περιφέρειας Αττικής, στελέχη από τον Σαρωνικό και την Λαυρεωτική  και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το αμφιθέατρο του δημαρχείου. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.