Έκοψαν την πίτα της Κοινωνικής Στήριξης για το 2017

Με την παρουσία δεκάδων μελών και φίλων της Κοινωνικής Στήριξης, το Δ.Σ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2017, στην Σαρωνίδα.

Η Πρόεδρος κα Αναστασία Τσιακάλου, στον σύντομο χαιρετισμό της αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε για την δύναμη που δίνουν στην οργάνωση στην προσπάθειά της να βοηθήσει τα παιδιά και τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Είπε, ότι “Δεν πρέπει η οικονομική κρίση να μας κάνει να χάσουμε την αισιοδοξία μας, πρέπει να έχουμε θάρρος και υγεία, γιατί είναι αλήθεια, τον άλλο πλούτο μας τον έχουν λεηλατήσει αλλά τον ψυχικό μας πλούτο δεν πρέπει να αφήσουμε να λεηλατηθεί”, για να χειροκροτηθεί απ΄ όλους τους παρευρισκόμενους.   

Ενημέρωσε ότι στις προσεχείς δράσεις της Κοινωνικής Στήριξης. Στις 23/1 η Κοινωνική Στήριξη θα επισκεφθεί το ορφανοτροφείο “Αγία Άννα”, όπως κάθε χρόνο, από το οποίο πήραμε ένα ευχαριστήριο μήνυμα για την παροχή 2.000 λίτρων πετρελαίου, για να ζεσταθούν τα παιδιά. Τον επόμενο μήνα θα επισκεφθούμε το ΥΠΕΚΔΕ τα κωφάλαλα παιδιά και στις 5 Απριλίου θα κάνουμε την μεγάλη γιορτή μας στο Αχίλλειον – Ribas, για τα παιδιά των 10 ιδρυμάτων, στην οποία είστε όλοι προσκεκλημένοι.  

Το φλουρί της πίτας το κέρδισε η κα Μίκα Βενάκη και το δώρο που αντιστοιχούσε (ένα κόσμημα) το προσέφερε ο Σύλλογος Πανοράματος Σαρωνίδας και ιδιαιτέρως η κα Αϊντα Πετροπούλου, που κάθε χρόνο στηρίζει και δίνει υπέροχα δώρα στην Κοινωνική Στήριξη.

Προσκεκλημένη ήταν η φίλη της Κοινωνικής Στήριξης κα Ζωή Τιγανούρια η οποία έπαιξε με το ακορντεόν της τα κάλαντα και μουσική από το ρεπερτόριό της. 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.