Χαιρετίσματα, λοιπόν, στη… Βουλγαρία

papakonstantinou_vasilis_aftodioikisiΟ αριστερός, επαναστάτης τραγουδιστής, αγαπημένος και φίλος του πρώην Δημάρχου Πέτρου Φιλίππου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, πήρε 16.500 €  από το Δ. Ξάνθης, μέσω εξωχώριας  εταιρείας της γειτονικής χώρας. 

Ο “αγωνιστής” δεν έλειψε και από την συστράτευση υπέρ του ΟΧΙ, συνεγείρονταν τα πλήθη, τον περασμένο Ιούλιο, ενάντια στην τρόικα και στους ξένους δανειστές, που κατακλέβουν τον Ελληνικό λαό. Άραγε και αυτή η αμοιβή, μέσω εξωχώριας πληρώθηκε; 

Ο πολυδιαφημισμένος, τραγουδιστής της αριστεράς, αγωνιστής ενάντια στο “ξεπούλημα” των παραλιών του Σαρωνικού, με τις ευγενικές (αμισθί;) χορηγίες του Δήμου Καλυβίων, επί δημαρχίας Πέτρου Φιλίππου, κ. Βασίλης Παπακωνσταντίνου, έδειξε την πραγματική του ποιότητα. Φοροκλέφτης, συνεργαζόμενος με εξωχώρια  εταιρεία της Βουλγαρίας μέσω τις οποίας εισπράττει τις αμοιβές του πληρώνοντας μηδενικό φόρο, αντί του φόρου θα πλήρωνε αν εισέπραττε τις αμοιβές του στην Ελλάδα.

Μέσω Βουλγαρίας, λοιπόν, πληρώθηκε 16.500 ευρώ από το Δήμο Ξάνθης για συναυλία που έδωσε στις 16 Δεκεμβρίου, ο δημοφιλής τραγουδιστής (μεταξύ άλλων, του χαιρετίσματα στην εξουσία) Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής» το οποίο δημοσιεύει και το σχετικό έγγραφο  που αναρτήθηκε στη Διαύγεια (ΑΔΑ 64Ι90Κ7Ε-7ΙΔ), η αμοιβή του κ. Παπακωνσταντίνου καταβλήθηκε σε εταιρεία στη Βουλγαρία όπου το φορολογικό καθεστώς είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το έγγραφο, για τα 16.000 αντιστοιχεί φόρος 17,09 ευρώ!

Με απύθμενο θράσος, ο “αγωνιστής” Βασίλης Παπακωνσταντίνου, δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό, γιατί δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του (!!!). Προφανώς είναι υπεράνω χρημάτων. 

 

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Χαιρετίσματα, λοιπόν, στη… Βουλγαρία”

  1. Ο/Η συριανος λέει:

    χαιρετισματα στην αριστερι τσεπη κριμα τα διδαγματα που δεινουν η δηθεν αριστερι και ο φιλλιπου αριστερος μα σε ολα τα αυθερετα στα δαση υποστηριζει τι ρολο παιζει

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.