Φλόμωσαν την περιοχή με καπνούς από την καύση σκουπιδιών. Άσκηση πραγματοποιούσε ο Δήμος;

DSC_0381

Τηλεφωνήματα δεχτήκαμε και πάλι από αγανακτισμένους κατοίκους της Αναβύσσου, πλησίον της χωματερής που έχει δημιουργηθεί στην οδό Αγίας Σκέπης. “Όλη την ημέρα έχουμε μέσα στα σπίτια μας, καπνούς και οσμές καμένων σκουπιδιών”, υποστηρίζουν. “Μήπως κάνει και πάλι άσκηση πολιτικής προστασίας ο Δήμος”; Ρωτούν.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να τηλεφωνούν πρώτα στον Δήμαρχο τηλ: 6980605050, στον Αντιδήμαρχο της Αναβύσσου: 6948116464, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας τηλ: 6942993159, για τις σχετικές ερωτήσεις τους και τις διαμαρτυρίες τους και μετά να κάνουν τα παράπονά τους στον Αττικό Παρατηρητή. Απ΄ ότι καταλαβαίνουμε μάλλον θα καίνε σκουπίδια μέχρι τις 30/4/2016. Μετά μπαίνει ο Μάης και απαγορεύονται οι καύσεις. 

Όσον μας αφορά, εάν τολμήσουν να κάψουν σκουπίδια σε χωματερή στο Καταφύγι της Παλαιάς Φώκαιας, τους προειδοποιούμε ότι θα μηνυθούν και θα ζητήσουμε αυτόφωρη διαδικασία.   


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.