Φιλοξενία Παιδιών πολυτέκνων στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων

Το ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής « Άγιοι Τερέντιος & Νεονίλλη » , ιδιαίτερα σήμερα που οι καθημερινές δυσκολίες είναι για πολλές πολύτεκνες οικογένειες – μέλη του συλλόγου ,  σχεδόν αξεπέραστες, αναγνωρίζει ακόμα περισσότερο την υποχρέωση του  να  στηρίζει, στο μέτρο του δυνατού, τις οικογένειες και τη νέα γενιά.

Έχουμε την ικανοποίηση να ανακοινώσουμε ότι για το φετινό καλοκαίρι εξασφαλίσαμε τη φιλοξενία 40 παιδιών συνολικά, ηλικίας 6-12 ετών, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Αγ. Ανδρέα.
Συγκεκριμένα, τα παιδιά θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις κατά τις εξής περιόδους:

 Γ΄περίοδο  : από 02/08/2015 – 16/08/2015 

 Δ΄περίοδο   :από 20/08/2015 – 03/09/2015 

Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο από τους γονείς ή τους έχοντες την επιμέλεια και θα φέρουν υποχρεωτικά την αστυνομική τους ταυτότητα.

Τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα εξής:
1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.
2. Μια (1) πρόσφατη φωτογραφία.
3. Ιατρική βεβαίωση ότι το παιδί είναι κλινικά υγιές ,του έχουν γίνει οι απαραίτητοι εμβολιασμοί , δεν πάσχει από δερματολογικό ή άλλο μεταδοτικό νόσημα και τέλος ότι μπορεί να συμμετάσχει στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκηνώσεις.
4. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας με τα εμβόλια.
5. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας του γονέα.

Οι εγγραφές των παιδιών, θα γίνουν στις κατωτέρω ημερομηνίες στα γραφεία του Συλλόγου , Λ. Σουνίου 51 Μαρκόπουλο Αττικής .

Γ΄ Αποστολή: 08/06/2013 – 12/06/2013
Δ΄ Αποστολή: 10/06/2013 – 14/06/2013
Η προσέλευση και η παραλαβή των παιδιών, στις παιδικές κατασκηνώσεις στον Αγ. Ανδρέα , θα γίνεται μόνο από τους γονείς ή τους νομίμως κατέχοντες την κηδεμονία αυτών.
Αγαπητοί γονείς, ευχόμαστε σε εσάς και τα παιδιά σας καλό καλοκαίρι, υγεία και δύναμη.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.