Υποψήφιος στο συνδυασμό του Φιλίππου και ο διαδικτυακός “φίλος” του Κουφοντίνα

Υποψήφιος στο συνδυασμό του Φιλίππου είναι ο διαδικτυακός “φίλος” του Κουφοντίνα, Δημήτρης Κατσούλης.

Είναι άξιο απορίας, πως κάποιοι συμπολίτες μας, συμμετέχουν ως υποψήφιοι στο συνδυασμό του Πέτρου Φιλίππου, όχι μόνο γιατί θα έπρεπε να αναλογιστούν το βεβαρημένο παρελθόν του, ως Δημάρχου Καλυβίων και Σαρωνικού, αλλά και για την θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχη. Είναι αδιανόητο, τουλάχιστον για κάποιους ελάχιστους σοβαρούς ανθρώπους, να στηρίζουν τον Αντιπεριφερειάρχη, υπό την διοίκηση του οποίου σημειώθηκε ο τραγικός θάνατος 101 ανθρώπων.

Είναι τραγικό επίσης, το ότι, ενώ σε όλη την Ελλάδα αποδομείται ο ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι μεταξύ των οποίων και Νεοδημοκράτες, να επιχειρούν να τον νεκραναστήσουν στο Σαρωνικό, για να ικανοποιήσουν ευτελή πολιτικά συμφέροντα.

Αυτό όμως που θεωρούμε ανήκουστο, είναι ότι αυτοί οι ίδιοι οι Νεοδημοκράτες, αλλά και άλλοι δημοκρατικοί πολίτες, θα βάλουν το όνομά τους στο ψηφοδέλτιο της Αναβύσσου, δίπλα στο όνομα του Δημήτρη Κατσούλη, διαδικτυακού φίλου του ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Κουφοντίνα.

Οι σελίδες από το κοινωνικό δίκτυο facebook που δημοσιεύουμε, δεν είναι σημερινές, είναι από το 2013, αλλά αυτός ουδέποτε έχει δηλώσει ότι έκανε λάθος, ότι ζητάει συγνώμη, ότι έχει αλλάξει απόψεις. Αντίθετα, όταν για πρώτη φορά τις αναρτήσαμε, αφού έσπευσε να διαγράψει τις αποδείξεις της διαδικτυακής “φιλία” του με τον Κουφοντίνα, στη συνέχεια επιτέθηκε εναντίον μας, μέσω της σελίδας του και μας κατηγόρησε ότι τον στοχοποιούσαμε. Δηλαδή δεν στοχοποίησε ο ίδιος τον εαυτό του, με το απύθμενο θράσος του να δηλώνει “φίλος” σε μια σελίδα που περιείχε αναρτήσεις που έγραφαν μεταξύ άλλων εμετικών σχολίων: “Σαν σήμερα 26/9/1989 εκτελέσαμε τον Παύλο Μπακογιάννη, …….”.

Το 2014, υπήρξε και πάλι υποψήφιος και μάλιστα εξελέγη με τον ακραιφνώς ΣΥΡΙ-ΖΕΟ συνδυασμό της Αγγελικής Ράπτη “ΡΙΖΕΣ”. Τότε δεν τοποθετηθήκαμε γι΄ αυτή την προκλητική υποψηφιότητα, γιατί όλοι οι συνυποψήφιοί του ήταν του ιδίου φυράματος, οπότε δεν θα ίδρωνε τ΄ αυτί τους. Τι να περιμένει κάποιος από αυτούς;

Η σελίδα του αρχιεκτελεστή στο FACEBOOK, που πιθανών να την διαχειριζόταν ο ίδιος ο Κουφοντίνας μέσα από τις φυλακές, με την ανοχή των συντρόφων του στο ΣΥΡΙΖΑ, έχει σταματήσει να ρυπαίνει. Διαγράφηκε από το κοινωνικό δίκτυο, μετά από δύο αναφορές, ως σελίδα που περιείχε εκφράσεις μίσους και βίας. Το ίδιο έγινε και με δύο σελίδες της Χρυσής Αυγής παρόμοιου περιεχομένου. Όλοι αυτοί, οι αριστεροί και οι χρυσαυγίτες, έχουν κοινό χαρακτηριστικό τους τη βία και το μίσος. Είναι οι δύο άκρες του αντικοινωνικού και εγκληματικού περιθωρίου.

Και σ΄ ότι αφορά τον ΣΥΡΙ-ΖΕΟ Φιλίππου, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης του Κουφοντίνα και των υπόλοιπων δολοφόνων της 17 Νοέμβρη. Ο ίδιος δηλώνει ανερυθρίαστα “φίλος” του ΧΥΔΑΙΟΥ – ΡΑΤΣΙΣΤΗ Πολάκη. Οργάνωνε στα Καλύβια φιέστες και τιμητικές εκδηλώσεις υπέρ των σταλινοφασιστών Τσάβες και Μαδούρο. Δεν υπάρχει καμία έκπληξη σε όλα αυτά.

Τι κοινό όμως έχουν οι δημοκρατικοί πολίτες της Αναβύσσου και του Σαρωνικού, που θα πάνε στις κάλπες για να αποφασίσουν για το μέλλον αυτού του τόπου, με αυτούς; Ας το σκεφτούν.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.