Υβριστικά συνθήματα, κατά του Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων του Σαρωνικού

Υβριστικά συνθήματα, κατά του Δημάρχου της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικών Συμβούλων του Σαρωνικού ανέγραψαν «άγνωστοι», σε τοίχους και κολώνες, ενώ έριξαν και φειγ βολάν, με το ίδιο περιεχόμενο, στους δρόμους των Καλυβίων και του Κουβαρά. Τα συνθήματα γράφτηκαν την ημέρα που γιόρταζαν την αποκριά στις δύο πόλεις και με αφορμή τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για την χωροθέτηση του ΚΕΛ Σαρωνικού.

Ο Δήμαρχος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε την καταδίκη του γεγονότος και των υβριστικών συνθημάτων, απ΄ όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόταση που έγινε δεκτή, πλην του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κωνσταντέλου, ο οποίος δικαιολόγησε τις ενέργειες των «αγνώστων».  

Τα υβριστικά συνθήματα αρνήθηκε να καταδικάσει και εκπρόσωπος της «κίνησης κατά της εγκατάστασης του ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ», ο οποίος δήλωσε ότι καταδικάζει το γεγονός, ότι αυτά τα συνθήματα γράφτηκαν σε τοίχους κατοικιών. Ουσιαστικά καταδίκασε την ρύπανση και όχι το περιεχόμενο.

Ο Δήμαρχος κατέθεσε μήνυση «κατ΄ αγνώστων» στο Α.Τ. Καλυβίων

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

4 Responses to “Υβριστικά συνθήματα, κατά του Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων του Σαρωνικού”

  1. Ο/Η Παναγιώτης ( Καλυβιώτης!!!!) λέει:

    Σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου…θα ήθελα να αναφέρω (γιατί πολλοί ουτε αυτό ξέρουν), και όσων αφορά τα λεγόμενα του Κου Σοφρώνη για το τι θα “ποτίζουμε” με τα νερά του ΚΕΛ…..

    Υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ της Ε.Ε ότι: απαγορεύεται δια “ροπαλου” να γίνεται πότισμα με τα απόβλητα νερά των ΚΕΛ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ (ελιές, περιβόλια, αμπέλια, κτλ)
    Ποτίζονται μόνο δέντρα που δεν χρησιμοποιούνται οι καρποί τους….όπως ο Φοίνικας ας πούμε!!!!!

    Ας αφεθούν λοιπόν τα “κουραφέξαλα” από τον Κο Σοφρώνη περί ποτίσματος….

  2. Ο/Η Παναγιώτης ( Καλυβιώτης!!!!) λέει:

    Λοιπόν..!!! έχω αρχίσει πλέον να αγανακτώ με τα όσα ψέματα και ευτράπελα που ακούγονται από δω και από κει και από όλες τις πλευρές.
    Πριν λίγο καιρό επίσης υπήρξε συνάντηση και ταυτόχρονα απάντηση στον κο Βοριδη και στην Βουλή για το ΚΕΛ όπως επίσης και αποστολή επιστολής από τον Δήμαρχο του Δήμου Σαρωνικού για την ποιότητα του έργου όσων αφορά το μελλοντικό ΚΕΛ.
    Α!!!…ξέχασα και την συνάντηση του Κου Σοφρώνη με τον Κο Μεθενίτη (του Μαρκοπούλου) που αναφερόταν ότι δεν χωράνε όλες οι παροχές Καλυβίων και Κουβαρά στο ΚΕΛ Μαρκοπούλου.
    Λοιπόν πρώτα απ’ όλα..ενημερώστε τον Κο Μεθενίτη ότι τα λεφτά που έχει πάρει από την Ευρωπαϊκή ένωση για το ΚΕΛ στο Μαρκόπουλο ήταν ΚΑΙ για τις παροχές Καλυβίων – Κουβαρά….μήπως δεν το έχει αντιληφτεί ακόμα!!!!

    Και για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα γιατί πολλά ακούγονται και είναι όλα ψέμα, όπως επίσης ότι ένα μεγάλο ποσοστό συμβούλων και Αντιδημάρχων του Δ. Σαρωνικού δεν έχουν ιδέα για το πόσες είναι οι πραγματικές παροχές Καλυβίων-Κουβαρά.
    Όταν καταρχήν μιλάμε για τις παροχές αυτές και για τις οποίες δόθηκαν τα λεφτά από την Ε.Ε δεν μιλάμε για παραπάνω από 3.800. Αυτές λοιπόν αφορούν ΚΑΘΑΡΑ τους «βασικούς οικισμούς» Καλυβίων-Κουβαρά που σημαίνει :
    Για τα Καλύβια, τον βασικό οικισμό των Καλυβίων και όπου έχει δημιουργηθεί δίκτυο. Αυτό δεν περιλαμβάνει τα περιμετρικά του οικισμού Καλυβίων που σημαίνει, όχι οικισμός γεφυράκι, όχι ταξιάρχες, όχι οικισμός εκατέρωθεν του δρόμου για το Πάνιο όρος, όχι για σπίτια πάνω από τον πάνω περιφερειακό (πάνω από το ποτάμι) και ΟΧΙ για πολλά ακόμα. Άλλωστε το ήδη υπάρχων φτιαγμένο δίκτυο στα Καλύβια αφορά ΜΟΝΟ το βασικό οικισμό των ΚΑΛΥΒΙΩΝ και όχι τους υπόλοιπους περιμετρικά οικισμούς.
    Αυτές λοιπόν οι παροχές (και αν ρωτήσετε ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΤΟΜΑ στον Δήμο Σαρωνικού που ασχολούνται με την ύδρευση), θα σας πούνε ότι οι παροχές αυτές ΜΑΖΙ με του Κουβαρά, δεν ξεπερνούν τις 3.700 – 3.800.
    Για αυτές λοιπόν τις παροχές πήρε ο Δήμος Μαρκοπούλου τα λεφτά από την Ε.Ε (και για τις οποίες έχει φτιαχτεί το δίκτυο αποχέτευσης στα Καλύβια) και αυτές είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τις πάρει ο Κος Μεθενίτης…..
    Όσων αφορά λοιπόν την αύξηση του πληθυσμού στον Δήμο Σαρωνικού και για την απάντηση προς την Βουλή – Βορίδη από τον Δ. Σαρωνικού και σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ, αφορά κόσμο και παραθεριστές που «μαζεύονται» στον τοπικό Δήμο Καλυβίων σε όλους τους περιμετρικούς οικισμούς (το 20 %) και όλο το υπόλοιπο (80%) παραθεριστών καλοκαιρινών μηνών (και τους μόνιμους κατοίκους) ανήκουν σε:
    Λαγονησι, Ανάβυσσο, Σαρωνίδα, Φωκαία
    Για τις ανάγκες λοιπόν αυτές ο Κος Σοφρώνης θέλει να φέρει το ΚΕΛ στον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΔΗΜΟ Καλυβίων που ΗΔΗ ΕΪΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ από την αποχέτευση……
    Να το βάλει καλύτερα λοιπόν στην αυλή του στην «κυριλέ» περιοχή που μένει…..γιατί Καλύβια δεν μένει!!!!!!!!!

    Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε και άλλες λεπτομέρειες των «ψεμμάτων» που λέγονται…..απλά ρωτήστε και μην είστε ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ, αμόρφωτοι και μονόφθαλμοι……μπορεί να είστε όμως συμφεροντολόγοι…οπότε το καταλαβάινω

  3. Ο/Η ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. και αν θα τελειώσει την θητεία.

  4. Ο/Η καλυβιωτης λέει:

    O σοφρονης αντι να κανει μηνυσεις και να φοβεριζει, να φροντισει να ακουσει τις φωνες αγωνιας των καλυβιωτων.
    οι απειλες δεν πιανουν πειτε του.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.