Τριήμερο εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς στον Δήμο Σαρωνικού

Ο Δήμος Σαρωνικού με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Δεκεμβρίου διοργανώνει δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα, από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου θα είναι στα κεντρικά super markets του Δήμου μας, προκειμένου να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στους συμπολίτες μας, που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση. Τα χαρακτηριστικά καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα βρίσκονται εκεί για να συγκεντρώσουμε: τρόφιμα μακράς διάρκειας, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά, ρουχισμό. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεχειλίσουν για μια ακόμα φορά από την αγάπη σας.

Η Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 είναι αφιερωμένη σε όλους, σε κάθε σύλλογο, σωματείο, οργανισμό αλλά κυρίως σε κάθε έναν ο οποίος προσφέρει εθελοντικά στον συνάνθρωπο, στο περιβάλλον, στα ζώα. Ο αλτρουισμός, το αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης σε κάθε έκφρασή του αξίζει και πρέπει να επιβραβεύεται. Την Κυριακή, λοιπόν, 6 Δεκεμβρίου από τις 10:00 το πρωί και μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι το Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού υποδέχεται όλους του εθελοντές και σας προσκαλεί όλους να τους γνωρίσετε.

Ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με τους “Young Volunteers in Action” θα αποτίσει φόρο τιμής σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου 2015 έχει ως εξής:

12:00 Συναυλία από τη Χορωδία του Συλλόγου Λυκούριζας Λαγονησίου

12:30 Παρουσίαση Εθελοντικών Δράσεων έτους 2015

12:45 Βράβευση Εθελοντών από Δήμαρχο Σαρωνικού, κ. Γιώργο Σωφρόνη


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.