Εορταστικό Σαββατοκύριακο, με πολλές δραστηριότητες στον Δήμο Σαρωνικού

 

Δημοτική Βιβλιοθήκη ΚαλυβίωνΛίγες ημέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα, την πιο αγαπημένη περίοδο μικρών και μεγάλων. Στον Δήμο Σαρωνικού έχουμε ετοιμάσει πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις για όλους.

ΧριστόψωμαΤο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, από τις 11:00 έως τις 13:00 «Φτιάχνουμε Χριστόψωμα» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στα Καλύβια. Οι μικροί μας φίλοι ηλικίας από 5 έως 12 ετών μαθαίνουν ένα από τα έθιμα των Χριστουγέννων του Δήμου μας, φτιάχνουν τα δικά τους χριστόψωμα και διασκεδάζουν. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα Κουβαρά.

Παράλληλα, από τις 11:00 το πρωί έως και τις 14:00 στον αίθριο χώρο του unoΔημαρχείου μπορούμε να ψωνίσουμε τα δώρα για τα παιδιά, τα βαφτιστήρια, τα ανίψια, τα εγγονάκια μας, από το χριστουγεννιάτικο bazaar παιχνιδιών που διοργανώνει ο Δήμος Σαρωνικού. Τα παιχνίδια είναι προσφορά της εταιρείας MATTEL. Πρόκειται για γνωστά κι αγαπημένα παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές, με έκπτωση 50% έως και 60%. Ο σκοπός του bazaar είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαρωνικού, για το οποίο θα διατεθούν και όλα τα έσοδα.

Χοερευτικό ΚαλυβίωνΤην Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στις 17:00, μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη δράση, η οποία συνδυάζει τη σωματική με την πνευματική ευεξία, την παράδοση με τη γιόγκα. «Φως & Αγάπη» για τα φετινά Χριστούγεννα, από το Τμήμα Ελληνικών Χορών στο κτίριο Σαράντη, στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας στα Καλύβια.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην εκδήλωση «Φτιάχνουμε Χριστόψωμα» και «Φως και Αγάπη» χρειάζεται να προεγγραφεί, καλώντας στο τηλέφωνο: 2299048509.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.